1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Eski Fenerbahçeli Cisse Rizespor'da
Eski Fenerbahçeli Cisse Rizespor'da

Eski Fenerbahçeli Cisse Rizespor'da

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Senegalli tecrübeli golcü Papiss Demba Cisse, Rizespor'la 1.5 yıllık anlaşmaya vardı.

A+A-

Rizespor tecrübeli santrafor Papiss Demba Cisse'yi renklerine bağladı.

36 yaşındaki deneyimli isim, 2018'de gittiği Alanyaspor'da gösterdiği performansın ardından 2021 yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu.

Sarı-lacivertli takımda beklentilerin altında kalan golcü oyuncu, Fenerbahçe'de çıktığı 28 karşılaşmada 5 gol atarken 2 de asist yapmıştı.

İstanbul’da Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu ile bir araya gelen yıldız futbolcu, kendisini 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1 buçuk yıllığına Çaykur Rizespor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamada, transferin son gününde yürütülen çalışmalar sonucu tecrübeli santrforun kadroya katıldığı belirtildi.

cisse1.jpg

Açıklamada, "İstanbul'da Kulüp Başkan Yardımcısı Selim Selimoğlu ile bir araya gelen yıldız futbolcu, kendisini 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllığına Çaykur Rizespor'umuza bağlayan sözleşmeyi imzalamıştır. Papiss Demba Cisse'ye kulübümüze 'Hoş geldin.' diyor, kendisine başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum