1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Eski TS'li Abdullah'a eşinden ölüm tehdidi!
Eski TS'li Abdullah'a eşinden ölüm tehdidi!

Eski TS'li Abdullah'a eşinden ölüm tehdidi!

Abdullah Ercan, 19 yıllık eşi Nazan Tülin Ercan'ın kendisine "hakaret, küfür, aşağılama ve ölümle tehdit" içeren telefon mesajları attığını iddia etti!

A+A-

Abdullah Ercan, 19 yıllık eşi Nazan Tülin Ercan'ın kendisine "hakaret, küfür, aşağılama ve ölümle tehdit" içeren telefon mesajları attığını iddia ederek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu 

Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'da da oynayan eski milli futbolcu "Sarışın Türk" lakaplı Abdullah Ercan, 19 yıllık eşi Nazan Tülin Ercan'ın kendisine "hakaret, küfür, aşağılama ve ölümle tehdit" içeren telefon mesajları attığını iddia ederek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Ercan, şikâyetinde "Eşim dominant bir kadındır. Silahı bile var" dedi. Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) antrenör olarak görev yapan Abdullah Ercan, "Futbolu bıraktıktan sonra para bitti. Evde karı-koca hayatımız sona erdi" diyerek boşanma davası açtığı eşi Nazan Tülin Ercan'ı savcılığa şikâyet etti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikâyet dilekçesi veren Ercan, "Nazan Tülin Ercan, aile içerisinde dominant bir kadındır. Hatta evin erkeği gibi davranmaktadır. Kendisine silah bile almıştır. Kendisinin galeri dükkânı bulunmaktadır. Yani işkadınıdır. Bana telefon mesajlarıyla hakaret, küfür, küçük düşürücü sözlerle birlikte ölümle tehditler savurmaktadır" dedi. Savcılık, Nazan Tülin Ercan hakkında "tehdit" suçundan soruşturma başlattı.

ALDATILDIĞINI İDDİA ETTİ

Daha önce Nazan Tülin Ercan, zina suçlamasıyla boşanma davası açmıştı. "Abdullah Ercan kumar oynuyor. Mal varlığını kaybetti. Kendisinden 22 yaş küçük bir kızla beni aldatıyor" diyerek 5 milyon TL maddi, 5 milyon TL manevi tazminat talep ederken, 30 bin TL kendi, 15 bin TL de oğlu için nafaka istemişti. Karşı boşanma davası açan Abdullah Ercan da, "Futbol hayatım bitince para da kesildi. Para bitince eşim benimle diyalogunu kesti. Bana 'Para getir de ne yaparsan yap' dedi. Parayı har vurup harman savurdu. İşsiz kaldığım dönemde 2 ay Bodrum, 15 gün Amerika'da tatil yaptı. Evliliğimiz, onun sorumsuzluğu yüzünden fiilen bitmişti" diyerek eşinden 1 milyon lira manevi tazminat talep etmişti. Abdullah Ercan ayrıca eşinin üzerine kayıtlı menkul ve gayrimenkullere tedbir koydurdu. (Günebakış)
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum