1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Eskiçırak, YDP adaylığını açıkladı
Eskiçırak, YDP adaylığını açıkladı

Eskiçırak, YDP adaylığını açıkladı

Doğru Yol Partisi Ardeşen İlçe Başkanı İlhan Eskiçırak, Anavatan ve DYP'nin birleşmesiyle seçime katılacak olan Yeni DP'den aday adayı oldu.

A+A-

Yasin BAŞALMAZ - DYP Ardeşen İlçe Başkanı İlhan Eskiçırak Yeni Demokrta Parti’den Rize Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. 25 yıla yakın bir zamandır siyasetin içinde olduğunu söyleyen Eskiçırak, “Bu süre zarfında yöremize elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalıştım. Birçok seçimde aday olmam için baskılar oldu. Biliyorum ki halka hizmet yapmak kadar önemli bir şey yoktur. Bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetleri de sırf reklâm olsun diye kamuoyuna yansıtmadık. Biz yıllarca sadece görevimiz yaptık. Şimdi çok daha farklı bir kulvarda hizmete devam etmek istiyorum. Bu kapsamda sağın iki güçlü partisinin birleşmesiyle oluşan demokrat partiden Rize milletvekili aday adayı oldum. Benim bu sürece gelmemde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çok daha güçlü bir Rize çok daha güçlü bir Türkiye için çıktığımız bu yolda el ele gönül gönüle vererek Türk insanının yüzünü güldüreceğiz. Türkiye’mizi kıratla gerçek anlamda aydınlık yarınlara taşıyacağız. Rize’nin sorunlarının bilincindeyim. Bu sorunların çözümü için projelerim hazır. YDP iktidarında ilimizin başta istihdam olmak üzere çözülmemiş sorunu kalmayacak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum