1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Esnaf Rizespor'u böyle Tİ'ye aldı!
Esnaf Rizespor'u böyle Tİ'ye aldı!

Esnaf Rizespor'u böyle Tİ'ye aldı!

Rize'deki esnaflar tarafından yapılan kardan adama 'Sibirya'dan gelen yeni teknik direktörün, Rizespor'da kalıcı olacağına inanıyoruz' yazısı asıldı!

A+A-

Rizespor’un aldığı başarısız sonuçlar, esnafların da alay konusu oldu. Bir grup esnaf tarafından yapılan kardan adama 'Sibirya'dan gelen yeni teknik direktörün, Rizespor'da kalıcı olacağına inanıyoruz' yazısı asıldı!

Dün gece yağan karla birlikte esnaflar güne kardan adam yaparak başladılar.
Rize Meydanı önünde yapılan kardan adamın üzerine ‘esnaflar’ ibaresiyle asılan yazıda, Rizespor’un aldığı başarısız sonuçlar ve sık sık hoca değiştirmesi eleştirildi.

Esnaflar, Rizespor’un geldiği noktadan rahatsızlık duyduklarını ifade ederek, “Soğuk iklimi ile bilenen Sibirya’dan getirilen teknik direktörün daha uzun ömürlü olması isteniyorsa da, bugün Rize’de kendini gösteren güneş, yeni hocamızın ömrünün ancak yarın sabaha kadar devam etmesine müsaade edecek gibi görünüyor.” diye konuştu.
26888

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum