1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Esnafa yüzde 11 elektrik indirimi
Esnafa yüzde 11 elektrik indirimi

Esnafa yüzde 11 elektrik indirimi

Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği öncülüğünde, esnaf ve şoför odalarına kayıtlı üyelerden, Çoruh Elektrik ile indirim protokolü imzalandı.

A+A-

RESOB Başkanı Güven Aksoy ve Rize merkez ve ilçelerindeki 26 esnaf sanatkârlar odalarını kapsayacak şekildeki protokol, yönetim kurulu huzurunda Çoruh EDAŞ İl Müdürü Adem Ertürk ile imzalandı.

esn1-002.jpg

İmzalanan sözleşmeden yararlanmak isteyen oda üyelerinin yıllık 1400 (bindörtyüz) kW serbest tüketici limitini geçmiş olması ve oda kayıt belgelerini ibraz etmeleri gerekiyor. Ayrıca 1 yıllık anlaşma kapsamında yüzde 11,1 yılda az süre kapsamında yüzde 5 indirim uygulaması yapılacak.

esn3-002.jpg

Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, yaptığı açıklamada, Rize Esnaf Odalar Birliği Başkanı Güven Aksoy ile aynı yönetimde bulunduklarını ifade ederek, “Oda yönetimi olarak bizler de pazardaki kooperatiflerimizi bilinçlendirerek bu indirimden faydalanmalarını sağladık. Bu faaliyetten yararlanacak olan kooperatiflerimiz ve Çoruh Aksa Elektrik personel şeflerinden Emrah Birben ile sözleşmelerimizi imzaladık. Sözleşme imzalayan kooperatiflerimiz; Pazar Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası, 24 Nolu Minibüsçüleri Kooperatifi, SS 4 Nolu Nakliyeciler Kooperatifi, 57 Nolu Minibüsçüleri Kooperatifi, Pazar Kızkulesi Havalimanı Taksiciler Kooperatifi, Meydan, Hastane Birlik Taksi ve Otogar Durağı” dedi.

esn4-002.jpg

Pazar Esnaf Odası Başkanı Turgut Sağbaş da yaptığı açıklamada, “Çoruh Aksa Elektrik dağıtım AŞ ile yapmış olduğumuz protokolle yıllık 1400 Kilovat elektrik tüketen üyelerimiz, kullanmakta oldukları elektrik kilovat ücreti üzerinden yüzde 11 indirim sağlanacak. Odamızdan Oda kayıt belgesi ve kaşe ile beraber Çoruh aksa ödeme noktalarına müracaat etmeleri durumunda kampanyadaki indirim gerçekleşecektir.” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum