1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. "Ev ödevini tenefüste yaptı" dayağı!
"Ev ödevini tenefüste yaptı" dayağı!

"Ev ödevini tenefüste yaptı" dayağı!

Trabzon'daki ilginç olayda bir öğretmen 8 yaşındaki öğrencisini ev ödevini okulda yapıyor diye tokatladığı iddiasıyla mahkemeye verildi!

A+A-

Trabzon'da bir öğrenci velisi oğlunu tenefüste ödev yaptığı için dövdüğünü iddia ettiği öğretmen hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Ayhan Yavuz isimli bir öğrenci velisi, Zehra Kitapçıoğlu İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi oğlu Ö. Y.'nin (8), öğretmeni M.Y tarafından verilen ev ödevini tenefüste yaptığı için dövüldüğünü iddia ederek bugün Trabzon Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
 
Savcılık sonrası İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne de öğretmen hakkında şikayette bulunan Yavuz, "Öğretmen derste ev ödevi vermiş. Oğlum da ödevi teneffüste yapmaya başlamış. 'Ben size evde yapın diye vermedim mi ?' diyerek 2 tokat atmış. Çocuğumun yüzünde tokatlar sonrası şişlik oluştu. Hastaneden rapor aldık" diyerek tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum