1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Evlilik kursu açılmasını istedi
Evlilik kursu açılmasını istedi

Evlilik kursu açılmasını istedi

Artvin'de daha önce “Devlet ayılarına sahip çıksın” diyerek valiliğe dilekçe veren Mikail Yılmaz, bu defa da evlilik dersleri verilsin diye başvurdu.

A+A-

Artvin'de Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mikail Yılmaz , Atvin valiliğine dilekçe vererek evlilik kursu açılmasını istedi.
Artvin'de daha önce “Devlet ayılarına sahip çıksın” diyerek valiliğe dilekçe veren Mikail Yılmaz, bu defa da farklı bir konu için valiliğe başvurdu.Yılmaz, evliliklerin toplumda erozyona uğradığını ve erken ayrılıklar ve geçimsizliklerin giderek artığı gerekçeleri ile evlenecek adaylara ve yeni evlilere için verilen bir eğitimle sertifika alınması gerektiğini belirtti.
Mikail Yılmaz, mesleği gereği çok sayıda insan ile muhatap olduğunu ve yanında çalışan şoförlerin evlilikle ilgili sorunlarını kendisini çok üzdüğünü belirterek, bu konuda Artvin'de mutlaka evlilik öncesi kurs verilmesi gerektiğini anlattı..Mikail Yılmaz, "İnsanların evlilik öncesi kursa ihtiyaç var, yılardır evli olan insanlara sordum, bekar insanlara sordum ve hepsi bana hak verdi, bu kurs mutlaka açılmalı. Ben bu konuyla ilgili valiliğe dilekçemi sunduğumda biraz güldü sonra bana, "Çok ilginç bir insansınız, nerden bulursunuz bu tür şeyleri' dedi. Daha sonra beni haklı bularak dilekçemi İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ve İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne havale etti." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız