1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. F. Tekke'den Trabzon'a acı itiraf!
F. Tekke'den Trabzon'a acı itiraf!

F. Tekke'den Trabzon'a acı itiraf!

Fatih Tekke, Trabzonspor'un yüksek maliyet nedeniyle kendisini alacak durumda olmadığını söyledi. İbre ise Fener'den yana.

A+A-

Fatih, "2 ay önce Trabzon'a haber gönderdim. Geri dönmek isterim ama bu maliyetler de zor görünüyor. En yüksek fiyatı F.Bahçe verdi. Kime gidersem, elimden geleni yaparım" dedi...

HABER GÖNDERDİM
Fatih Tekke, şuanki maliyetlerde Trabzonspor'a dönüşünün zor olduğunu söyledi. Zenit'ten ayrılmak istediğini yineleyen Trabzonspor'un eski Kaptanı Fatih, "Bazı rahatsızlıklarım oldu ama bunlar hep saha içerisindeydi. Hedeflerime bu oyun anlayışıyla ulaşamayacağım düşüncesi nedeniyle 2 ay önce Zenit yönetimi ve hocama bunları söyledim ardından da bu kararımı gönül bağım olan Trabzonspor'a ilettim. Başkanım Nuri Albayrak ve Ziya hoca ile 10 güne kadar da konuşuyordum" dedi.
SORUN MADDİYAT
Fatih, Trabzonspor'a dönmeyi istediğini ancak bunun zor göründüğünü ifade ederek, "Çünkü maliyetim çok yüksek. F.Bahçe ve G.Saray'da teklif yaptı. En ciddi teklif F.Bahçe'den geldi. Tok satıcı olduklarından beni satmayı düşünmediler. Şu anki durum ise verilen teklifleri Zenit değerlendiriyor. Şu anki süreçte kulüp vermeyecek. Beni bırakmak istemiyorlar. Real Madrid bile olsa vermeyiz demişler. Şu an için en yüksek teklifi Fenerbahçe vermiş. Verdikleri parayı geri istiyorlar. Bunu da kim verirse ben o kulübe transfer olacağım"dedi.
PROFESYONELİM
Fatih, "Profesyonel futbolcuyum. İşimi en iyi şekilde yapmak zorundayım. Nerede olursam olayım iş için herşeyi saha içinde yaparım. İkincisi de Trabzonspor'a kırgın değilim. Ben Fatih olarak kendime yakışanı yaptım. Bundan sonra da böyle olacak. Eğer başka kulübe gidersem saha içinde de ölene kadar mücadele ederim. Herkes beni tanır" dedi.
7.5 MİLYON EURO İSTİYORLAR
Fatih Tekke, Zenit'in şuanda kendisini satmama eğliminde olduğunu ancak aldığı fiyat olan 7.5 milyon EURO'ya bunu düşünebileceğini ifade ederek, "Şuanda en ciddi teklif F.Bahçe'den" dedi. Fatih, Trabzonspor taraftarının 'F.Bahçe'ye gidemez' söylemleri için de, "Tabiki gönlüm Trabzonspor'dan yana ama bu zor görünüyor. Ben profesyonel bir oyuncuyum ve hangi takıma gidersem gideyim, elimden gelenin en iyisini yaparım" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız