1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Fatih Altaylı fotoları beğenmedi!
Fatih Altaylı fotoları beğenmedi!

Fatih Altaylı fotoları beğenmedi!

Kılıçdarolu’nun siper fotoğrafına ilk eleştiri Altaylı’dan geldi

A+A-

Fatih Altaylı bu kadar polemikten sonra Kılıçdaroğlu siperdeki fotoğrafını servis etmemeli dedi ama..

Başbakan Erdoğan ve Orgeneral Başbuğ'un Gediktepe'de siperde çömelmiş fotoğrafları çok konuşuldu, çok tartışıldı. Çoğunluk Erdoğan'ın devleti temsil ettiği ve devletin de PKK'nın önünde o şekilde çömelmemesi gerektiği görüşündeydi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da bu fotoğrak üzerine Başbuğ'a Gediktepe'ye gitme isteğini iletti ve dün sınıra gitmek üzere yola çıktı.

Kılıçdaroğlu Gediktepe'ye gidemedi ancak Şırnak'ta başka bir karakolda başka bir siperde ayakta durduğunu gösterdi. İşte herkesin merakla beklediği bu fotoğrafa ilk yorum Altaylı'dan geldi. Habertürk gazetesi başyazarı Fatih Altaylı fotoğrafların kendisinde hayal kırıklığı yarattığını dile getirdi.

30421

İşte Altaylı'nın bugünkü köşesi:

"Fotoğraflar bende hayal kırıklığı yarattı"
Kemal Kılıçdaroğlu da Başbakan Erdoğan‘ın gittiği sınır karakoluna değilse de, sıfır noktasındaki başka karakollara gitti. Gideceğini yazmıştım zaten. Bence iyi de yaptı. Bir muhalefet lideri de orada neler olup bittiğini görmeli, bilmeli; “oradakilerle” kucaklaşmalı. Bunda hiçbir sorun, sıkıntı yok. Ancak bence bir yanlışı
yapmamalı.

"Gazetelere servis etmemel"i dedi ama..
Daha önce Başbakan Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Başbuğ‘un çömelmiş
fotoğraflarının çekildiği siperde olmasa da, başka siperlerde ayakta durduğunu gösteren fotoğrafı gazetelere servis etmemeli. Eminim ki, ayakta durmuştur. Ancak bugüne kadar söylenen bunca laftan, yazılan onca yazıdan sonra oralara gidip “Bakın ben korkmadan ayakta durdum” demek yakışık alacak bir durum değildir. Kılıçdaroğlu‘nu büyütmez. Tam aksine çocukça bir yarış izlenimi yaratır. Ben bu yazıyı yazarken Gandi Kemal hâlâ oralardaydı. Fotoğraflar henüz gelmemişti. Umarım da öyle bir fotoğraf gelmez.

NOT: Bu yazıdan saatler sonra fotoğraflar, CHP’nin internet sitesinde yayınlandı. Bu da bende hayal kırıklığı yarattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız