1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Fatih: Beni isteyen takıma giderim
Fatih: Beni isteyen takıma giderim

Fatih: Beni isteyen takıma giderim

Fatih Tekke, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un transferiyle ilgilendiğini, kendisini en çok isteyen takıma gideceğini söyledi.

A+A-

Son günlerde futbol transfer piyasasının en çok konuşulan ismi Fatih Tekke, suskunluğunu bozdu ve tartışmalara son noktayı koydu. Rusya'nın Zenit Petersburg takımında oynayan milli golcümüz; Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un Zenit'le görüştüğünü açıkladı. Fatih Tekke, 3 kulübün de uzun süredir Zenit Petersburg kulübü ile görüşme halinde olduğunu ifade ederek, "Zenit'te saha içinde çok ciddi problemler yaşıyorum. Zenit, istediğim futbol tarzında, yeteneklerimi göstereceğim bir takım kadrosuna sahip değil. Ben futbol oynamak istiyorum. Üst düzey bir takımda gerçek performansımı ortaya koyabilirim. Trabzonspor'a herhangi bir kırgınlığım yok. Ailem de bugüne kadar benim gideceğim takımlara karışmamıştır." dedi

PAZARTESi KADER ANI

Zenit kulübü ile Fenerbahçe arasındaki Fatih Tekke pazarlığının son aşamaya geldiği belirtildi. Zenit Başkanı Kursenko'nun, sarı-lacivertli yöneticilere "Teklifinizi değerlendirmek için pazartesi gününe kadar süre istiyoruz" dediği öğrenildi. Bu arada Trabzonspor da Fatih'i kiralamak için girişimlerini sürdürüyor.

Advocaat ile kavganın perde arkası

Rusya kaynaklı bir bilgiye göre; Fatih Tekke ile hocası Dick Advocaat arasındaki tartışma şu şekilde gelişmiş: Bir maç sırasındaki gollük pozisyonda top Fatih Tekke'nin önündeyken, Fatih topa kayarak vurmak ister. Ancak takım arkadaşlarından biri Fatih Tekke'yi adeta yerde çiğneyerek topa vurur. Bu duruma çok sinirlenen Fatih, yerden kalkıp büyük bir sinirle kenardaki Advocaat'a doğru koşar ve "Hocam görmüyor musun olanları?" diye bağırır. Maç sonrası ise Hollandalı hoca ile Fatih Tekke arasındaki ipler koptu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız