1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Fatih Tekke Rubin'le anlaştı
Fatih Tekke Rubin'le anlaştı

Fatih Tekke Rubin'le anlaştı

Uzun süredir Trabzonspor'a geleceği konuşulan Fatih Tekke, Rusya Şampiyonu Rubin Kazan ile anlaştı. Transferle ilgili Başkan Şener'den ilginç değerlendirme.

A+A-

Rusya'da Zenit forması giyen Fatih Tekke; Gökdeniz Karadeniz ve Hasan Kabze'nin takımı Rubin Kazan ile sözleşme imzaladı. Devre arasında Trabzonspor'la anlaşamayan golcü oyuncunun Rubin'le anlaşması önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olacak.

Rus Kulübü Rubin Kazan, transferi kendi resmi internet sitesinden de duyurdu. Fatik Tekke ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilen açıklamada Tekke'nin, Zenit ile olan anlaşmasının biteceği tarih olan Ağustos 2010 tarihinden itibaren Kazan forması giymeye başlayacağı belirtildi.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, transferinde yoğun çaba harcadıkları ancak kadrolarına katamadıkları eski futbolcuları Fatih Tekke'nin Rusya'nın Zenit takımından Rubin Kazan takımına transfer olmasını değerlendirerek "Hayırlı olsun, söylenecek çok bir şey yok" dedi.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Sadri Şener, "Fatih için hayırlı olsun. Söylenecek çok bir şey yok. Uzun zamandan beri bilinen bir şeydi. Çok yorum yapmak istemiyorum" dedi.

Fatih Tekke'nin transfer döneminde Trabzonspor'u kullanarak ismini sürekli gündemde tuttuğu iddiaları ile ilgili olarak ise Şener, "Onun yorumunu ben yapmayacağım. Kamuoyu değerlendirsin" diyerek cevap verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum