1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Fatih Tekke Rusya'da kadro dışı
Fatih Tekke Rusya'da kadro dışı

Fatih Tekke Rusya'da kadro dışı

Rusya Premier Ligi takımlarından Zenit St. Petersburg'da forma giyen Fatih Tekke'nin kadro dışı bırakıldığı bildirildi.

A+A-

Futbol yaşantısını Rusya'da sürdüren Fatih Tekke, kulübü tarafından Avusturya'da yapılacak kampın kadrosuna dahil edilmedi.

Goal.com adlı İnternet sitesinde yer alan haberde Zenit St. Petersburg'un Fatih'i kadro dışı bırakarak satış listesine koyduğu ifade edildi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Zenit Kulübü'nün basın sözcüsü Alexey Petrov, "Avusturya'ya Fatih Tekke hariç tüm futbolcular geliyor. Fatih, kendisine gelecek teklifleri değerlendirecek" dedi. Bu arada, Zenit, Avusturya kampı kadrosuna almadığı tek futbolcusunun Fatih Tekke olduğu bildirildi.

Fatih'in Rus ekibiyle olan sözleşmesi 8 Ocak 2010 tarihinde sona erecek. Fenerbahçeli Daniel Güiza'yla takası gündeme gelen Fatih Tekke, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Türkiye'ye dönmesi halinde önceliğinin Trabzonspor olacağını söylemişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum