1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Fatih Tekke Trabzon yolunda
Fatih Tekke Trabzon yolunda

Fatih Tekke Trabzon yolunda

Zenit, bonservisi için Trabzonspor’a ödediği 7.5 milyon EURO’ya Fatih’i satabileceğini belirtirken, Rus kulübüne 5 milyon EURO teklif edildi

A+A-

Bu öneriyi soğuk bakan Rus kulübünden Fatih’i geri almakta kararlı olan Bordo-Mavililer, B planı takas ile transferi gerçekleştirmek amacında.

SONUNA KADAR
Trabzonspor’un Fatih Tekke atağı. Eski Kaptanının gidişinin ardından gol bölgesindeki açığı bir türlü kapatamayan Bordo-Mavililer, Fatih Tekke’nin yeniden yuvaya dönmesi için temaslarını hızlandırdı. Ligde haftalardır gol atamayan ve gözden düşen, kupadaki son Amkar maçında Teknik Direktör Advocaat’ın 11’e almadığı Fatih’e tekrar Trabzonspor forması giydirmek için özellikle Başkan Nuri Albayrak’ın yoğun bir çaba sarf ettiği belirtildi.
SATIN ALMAK ZOR
F.Bahçe ve G.Saray’ın da almak için yoğun bir çaba sarf ettiği Fatih Tekke’nin, Rus kulübünün yönetimine Türkiye’de Trabzonspor’dan başka takımda oynamam" sözleri Bordo-Mavililer’in elini güçlendiriyor. Fatih Tekke’yi bonservisi ile almak için fiyat sorduğu Zenit’ten "7.5 milyon EURO olabilir" yanıtını alan Bordo-Mavililer, Rus ekibine 5 milyon EURO teklif etti. Ancak bu öneriye soğuk bakan ancak düşünmek için süre isteyen Zenit’in olumsuz yanıtına karşılık Trabzon’un B planı hazır.
KİRALIK OLURSA
Trabzonspor, Zenit’in istenilen fiyata satmaması durumunda, Fatih’i 1 yıllık kiralama yoluna gidecek. Askerlik problemi nedeniyle Fatih Tekke’nin de tekrar geri dönmek için bu şartları istediği ifade edilirken, Trabzonspor kiralama için 2 milyon EURO’dan kapıyı açtı. Başkan Albayrak’ın Zenit’in, "1 yıl kiralarsak, döndüğünde 1 yıl mukavelesi kalacak. Bu bizi sıkıntıya sokar" sözleri üzerine Fatih’e Zenit ile sözleşmesini 1 yıl daha uzatmasını isteyerek çözme amacında. (Karadeniz)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız