1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Fatih Tekke Trabzon'la anlaştı!
Fatih Tekke Trabzon'la anlaştı!

Fatih Tekke Trabzon'la anlaştı!

Rus Sport Express gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre, Zenit ve Trabzonspor'un Fatih'in transferi konusunda anlaşmaya vardığı belirtildi.

A+A-

Rusya'nın St. Petersburg kentinin Zenit futbol kulübünde top koşturan milli futbolcu Fatih Tekke'nin, Trabzonspor'a döneceği iddia edildi.

Rus Sport Express gazetesinin internet sitesinde yer alan haberde, Zenit ve Trabzonspor'un 32 yaşındaki futbolcunun transferi konusunda anlaşmaya vardığı belirtildi

Haberde, Tekke'nin menajeri Akın Dalan'ın 21 Aralıkta yaptığı açıklamada, Zenit'in, kulübünden memnun olmayan Tekke'nin bonservis ücretini 2 milyon avro olarak belirlediğini söylediği hatırlatılarak, “Tekke'nin sözleşmesi bu yaz ayında sona eriyor. Mavi-Beyazlılar (Zenit) sözleşmeyi uzatmama kararı aldılar ve Tekke'yi kış ayında satış listesine koyarak en azından satışından biraz gelir elde etmek istiyor” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum