1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Fatih Tekke'ye ağabey sitemi
Fatih Tekke'ye ağabey sitemi

Fatih Tekke'ye ağabey sitemi

'Fener'e gidersen hakkımı helal etmem' Yıldız futbolcuya ağabeyinden ultimatom: 'Fener'e gidersen kardeşlikten silerim'

A+A-

Fenerbahçe'nin Zenit takımından almak istediği Fatih Tekke'ye ağabeyinden büyük tehdit geldi: "Fenerbahçe'ye gidersen ben de kardeşim yok derim, kardeşlikten silerim."

Futbolcunun yurt dışında çalışan ağabeyi Mehmet Tekke'nin, "Fenerbahçe'ye gidersen ben de kardeşim yok derim, kardeşlikten silerim. Yurt dışında kal, başka takımlara git ama Fenerbahçe'ye gitme. 1996 yılındaki şampiyonluk acısı hala yüreğimde. Oğlumun adını da Fatih koydum Amcasının adını taşıyor. Öyle bir şey olursa nüfusa başvurup adını değiştiririm. Sen Trabzon'un ve bizim sembolümüzsün" dediği öne sürüldü.

Futbol Federasyonu'nda teknik adam olarak görev yapan diğer ağabeyi Salih Tekke ise kararın Fatih'e ait olduğunu, futbolda renk ve ırk ayrımının bulunmadığını belirtti. (Ensonhaber)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum