1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Fatih Terim, vekillere sert çıktı
Fatih Terim, vekillere sert çıktı

Fatih Terim, vekillere sert çıktı

Fatih Terim, maaşını tartışan vekillere sert çıktı!

A+A-

Fatih Terim, Habertürk'te katıldığı 'Basın Kulübü' programında soruları yanıtladı. Terim, bundan bir süre önce maaşıyla ilgili TBMM'de konuşma yapan milletvekillerine şöyle cevap verdi:

"Bildiğiniz gibi Federasyon özerk ve kazandığı paradan maaş dağıtıyor. Ben devletten maaş almıyorum. Benim Ankara'da milletvekili evim yok. Kendi evim var. Öyle bakınca herhalde gündemde bir şey vardı diyorum. Gerçi CHP'den gereken cevap verildi sağ olsunlar. Ama bir Milli Takım Teknik Direktörü'nün maaşının gündeme gelmesi abesle iştigaldir. Ben de bu aldığımın iki mislini kaybettiğimi her sene söyledim. İlk 6 senemde ve bu üçüncü senemde hiçbir yönetim kurulunda hiçbir para talep etmedim. Tazminat sıfırdır."

Fatih Terim, 2006 Dünya Kupası finallerine gidemediğimiz için eleme maçlarında kendisine verilen tüm primleri federasyona iade ettiğini de açıkladı. Terim ardından eleştirilerini şöyle sürdürdü:

"Ben mecliste bazı insanları ciddi zannediyorum. Onlar da zannediyor ki biz konuşamayacağız, cevap veremeyeceğiz. Ben bir programda gereksizdi ama söyledim. Ben onlardan fazla almış olabilirim. Ben, bazılarını tenzih ediyorum ama onlardan 550 tane var benden bir tane. Ben isterim ki ülkenin başka meselelerim ile uğraşsınlar. İnsanın dağarcığı az olunca böyle oluyor. Çoğuna da cevap vermiyorum. Siz sordunuz ben de söylüyorum. Paramı da ben belirlemedim. Ama benim fiyatımı belirleyeceğimi yakın zamanda göreceksiniz."

SİSTEM 4-3-3
Milli Takımımızın EURO 2008'de 4-3-3 sistemiyle oynayacağını açıklayan Terim, elindeki kadronun bu sisteme uygun olduğunu ifade etti.

Terim kadrosunda bulunan hücum oyuncularını değerlendirirken, sözlerini şöyle sürdürdü: "İspanya'da en çok gol atan kim? Nihat. Kadroya almasam herhalde çok fazla sorulurdu. Halil devamlı oynuyor Schalke'de. Semih Türkiye'nin en fazla gol atan oyuncusu. Gökdeniz de gollerini atıyor. Ben burada bir tek Mevlüt'ü değişik bir isim olarak görüyorum. O'nun da güzel oyununu izliyoruz. Hem güçlü, hem çabuk. Yaşı küçük olabilir; 21-22 yaşında ama istiyorum ki, bizimle olsun. Daha Tuncay'ı falan da saymadım. Yani bizim kendi içerimizde de maça başkasını almadan değiştirebileceğimiz adamlarımız da var."

KALEYİ VOLKAN'A VERECEĞİM
Fatih Terim, EURO 2008'de kalede ilk tercihinin Volkan olacağını açıkladı. "Üç kalecimiz de bugün milli takımlarda oynamış. Çok tecrübeli bir Rüştü var. Ayağının da en iyi durumda olduğunu düşünüyorum. En kritik zamanlarda görev almış olan Volkan'ın da çok iyi durumda. Ve Tolga da fiziğiyle ve duruşuyla bizi çok iyi taşır" diyen Fatih Terim, tüm bunların ardından açık ve net bir şekilde konuştu: "Birinci kalecimiz Volkan."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum