1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. FB-TS maçı hakemine gönderme
FB-TS maçı hakemine gönderme

FB-TS maçı hakemine gönderme

TFF eski yöneticisi Tahir Kıran, bu akşam oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor maçının hakemine gönderme yaparak, 'Maçı değil hakemi izleyin' dedi.

A+A-

Maçı değil;
hakemin kararlarını izleyin!

Türkiye Futbol Federasyonu eski yöneticisi Tahir Kıran, bu akşam oynanacak 2. yarının en önemli karşılaşması olan Fenerbahçe-Trabzonspor maçının hakemi Bünyamin Gezer ile ilgili çok sert uyarılarda bulundu.

Kıran, “Bu hakem ilk yarıdaki Galatasaray-Trabzonspor maçında Servet'in elle attığı golü vermişti. Aynı hakem Karşıyaka ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçı da katletmişti. Trabzonspor camiası müsabakayı değil, Bünyamin Gezer'in kararlarını takip etsin. Federasyon başkanı onu cezalandıracaktı. Acaba ne olmuştur da mükafatlandırmıştır” dedi.

Bu sezon hem Türkcell Süper Ligi, hem Bank Asya 1. Ligi, hem de 2. Ligde yaşanan hakem hataları birçok takımın canını yakarken, bundan en çok etkilenen kulüplerin başında Trabzonspor ile Çaykur Rizespor geliyordu.

Hakem hatalarının artık isyan ettiren noktaya gelmişken ilk yarının bitmesi, Futbol Federasyonu'nun da imdadına yetişmişti. Fakat ikinci yarının başlamasıyla birlikte hakem atamaları kafaları yeniden karıştırırken, Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasını yönetecek olan Bünyamin Gezer ile ilgili de şok tepkiler dikkat çekmeye başladı.

Bordo-Mavililer, Bünyamin Gezer konusunda sessiz kalırken, Futbol Federasyonu eski yöneticisi Rizeli Tahir Kıran, şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.
Kıran, 'Tüm Türkiye maçı değil, Bünyamin Gezer'in kararlarını izlesin" dedi.

'Hakeme Lütfen Dikkat Edilsin'
Tahir Kıran bu akşam oynanacak olan ikinci yarının en önemli karşılaşması olarak kabul edilen Fenerbahçe-Trabzonspor maçının hakemi Bünyamin Gezer ile ilgili çok sert uyarılarda bulunurken tüm Türkiye'nin bu maçın hakemini izlemesini istedi.

Futbol Federasyonu eski yöneticisi Tahir Kıran, "Bünyamin Gezer ilk yarıdaki Galatasaray-Trabzonspor maçında Servet'in elle attığı golü vermişti. O maçta Galatasaray'ı okşayan kararlara imza atmıştı. Yine aynı hakem Karşıyaka ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçı da katletmişti. Rizespor'u adeta doğramıştı. Rakip takıma olmayan bir pozisyonda penaltı yaratmıştı. Karşıyaka'yı koruyan hakem olarak da gündeme gelmişti. Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgerer'in de İzmirli olduğunu unutmamak gerekir" şeklinde konuştu.

Özgener, Çakır'a Dert Yanmış
Kıran suçlamalarını sürdürürken de, "Herkes Bünyamin Gezer'in dinlendirilmesini bekliyordu. Ne hikmetse bir maç bile dinlendirilmeden ligin en kritik maçında görevlendiriliyor. Bu Federasyon bitmiştir. Tüm Türkiye bu maçı değil, Bünyamin Gezer'i izlesin. Trabzonspor'u ince ince nasıl kıyacağını görsün" diyerek eleştirilerini sıraladı.

Öte yandan Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in ilk yarıda oynanan Karşıyaka-Rizespor maçından sonra hakemle ilgili olarak kendisine yakınan dönemin Çaykur Rizespor başkanı Kadir Çakır'a, "Karşıyaka maçında Bünyamin Gezer kararlarında abartılı davrandı. Beni hayal kırıklığına uğrattı. O bu yönetiminin bedelini mutlaka ödeyecek" dediği iddia edildi.

Tüm bunlara rağmen Gezer'in, Fenerbahçe-Trabzonspor maçında görevlendirilmesi kafalarda soru işaretleri bıraktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum