1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. FB'yi sokağa döken yanlış anons
FB'yi sokağa döken yanlış anons

FB'yi sokağa döken yanlış anons

Böylesi ne görüldü ne duyuldu. Fenerli taraftarlara gelen yanlış bilgi, şampiyon olmuş gibi sevinmelerine ve sahaya dökülmelerine yol açtı.

A+A-

2009-2010 sezonunun son haftasında büyük çekişmeye sahne olan maçlarda Bursaspor Beşiktaş'ı 2-1 yenerek mutlu sona ulaştı.

Önce sevindiler, sonra üzüldüler

Fenerbahçe-Trabzonspor maçının bitişiyle beraber Kadıköy'de büyük bir sevinç yaşandı. Fakat Bursa'dan alınan yanlış istihbaratın kısa süre sonra anlaşılmasıyla beraber sevinç çığlıkları yerini hüzünlü bir havaya bıraktı.

Kadıköy'de anons krizi

Kadıköy'de maçın bitiş düdüğüyle beraber, Beşiktaş'ın beraberliği yakaladığı yönündeki haberler Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda büyük bir sevinçle karşılaştı. Bu haberin stadda defalarca anons edilmesi sonucunda yedek kulübesindeki oyuncular da stada girerek şampiyonluk kutlamaları yapıldı. Fakat Bursa'dan gelen haberler sevincin yerini hüzne bıraktı. İşte o görüntüler:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız