1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Fener kötü başladı! GOL VİDEO
Fener kötü başladı! GOL VİDEO

Fener kötü başladı! GOL VİDEO

Süper Lig'te heyecan K. Erciyes-F.Bahçe maçıyla start alırken, Kanarya ölüp ölüp dirildiği maçta Alex'le teselli buldu.. İşte maçın golleri İZLE

A+A-

MAÇ BAŞLADI

Karşılaşma Fenerbahçeli futbolcuların vuruşu ile başladı...

3. dakika. Karşılaşmanın ilk dakikalarında topla daha çok oynayan ekip Fenerbahçe. Erciyesspor, rakibini kendi yarı sahasında karşılayıp hızlı ataklarla etkili olma gayretinde.

Bu dakikada Sarı-Lacivertli ekip sağ kanattan Appiah ve Mehmet Yozgatlı ikilisiyle Erciyes yarı sahasına sokuldu. Ceza sahasına çarprazdan girmek üzere iken Yozgatlı'nın ayaklarındaki topa Erciyes savunması ayak koyarak kornere çeldi. Köşe atışından sonuç geldi.

5. dakika. Erciyes atağında Ümit Özat sağ kanatta topu taça atarak tehlikeyi önledi. Erciyes atağı devam etti. Fenerbahçe ceza sahası önünde taçtan gelen topla buluşan Eren kaleyi yokladı. Bu futbolcunun şutu isabetsiz olunca meşin yuvarlak farklı şekilde auta çıktı.

8. dakika. Maçın ilk ciddi atağı Erciyesspor'dan geldi. Sol kanattan Lazarov'un ortasına Fenerbahçe savunması ayak koyamadı. Sağ kanattan meşin yuvarlağı kontrol eden Cenk, Uğur Boral'dan sıyrılmak istedi. Boral, topa altıpas üzerinde ayak koyarak rakibin mutlak gol şansına izin vermedi. Ceza sahasının önüne açılan topu Eren kalaye göndermek istedi. Vuruş kötü olunca Fenerbahçe kalesi önemli bir tehlikeyi atlatmış oldu.

12. dakika. Karşılaşmada 0-0 eşitlik devam ediyor. Bu dakika Erciyesspor, Cenk ile gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Eren topu ceza sahasına ortaladı. Savunmanın arasında iyi pozisyon alan Cenk kafayı vurdu. Yerden seken top kaleci Volkan'ın üzerine gitti. Volkan iki hamlede meşin yuvarlağı güçlükle kontrol etti.



15. dakika. Fenerbahçe maçın başından beri en ciddi gol tehlikesini bu anda yakaladı. Sağ kanattan Uğur Boral rakip yarı sahaya sokulup yerden ceza sahasına ortasını yaptı. Ön direkte Alex uygun durumda topa ayak koyamadı. Kaleci Fadel'in dokunamadığı pozisyonda İlhan, Deivid'in ayaklarının önünden meşin yuvarlağı kornere çelmeyi başardı.

17. dakika. Fenerbahçe bu kez sol kanattan etkili geldi. Deniz'in ceza sahasına ortasına Alex ayak koydu. Şut isabetsiz olunca meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

18. dakika. Erciyesspor bu dakikada geliştirdiği atakta Fenerbahçe kalesini çok zorladı. Sol kanattan ceza sahasına yapılan orta arka direkteki Cenk'in önüne düştü. Kaleci Volkan kalesini terk etti. Cenk Volkan'dan sıyrılıp çarprazdan kaleye vurmak istedi. Savunma Cenk'in önünü kapattı. Eren, Cenk'in ayaklarından açılan topu kaleye vurdu. Savunma altıpas üzerinde topu çıkarttı. Cenk bir kez daha ceza sahası içinde topla buluştu. Arka direğe kestiği topu Mehmet Yozgatlı kafa ile taça gönderdi. Fenerbahçe savunması rahat bir nefes aldı.

Taç atışından gelen topu Lazarov aldı. Sol kanattan ceza sahasına sokulan Bulgar golcünün önünden son anda savunma topa ayak koyarak tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

24. dakika. Mücadelede golsüz eşitlik devam ediyor. Fenerbahçe, Erciyesspor karşısında sahaya istediği etkili ve baskılı futbolu ortaya koyamıyor. Erciyesspor hızlı ataklarla Sarı-Lacivertli ekibin kalesine tehlikeler meydana getiyor.

25. dakika. Erciyesspor, sağ kanattan Lazarov ile köşe atışı kullanıyor. Atış paslaşarak kullanıldı. Eren, topu ceza sahasına gönderdi. Djaloviç topa vurmak istedi. Deniz son anda araya girerek meşin yuvarlağı kornere çeldi. Bir kez daha kullanılan köşe atışında tehlikeyi Ümit Özat uzaklaştırdı.

28. dakika. Erciyesspor maçın bu bölümlerinde Fenerbahçe kalesine daha etkili gidiyor. Sağ kanatta Lazarov, Uğur Boral'ın faulüyle yerde kaldı. Ceza sahasına yapılan ortada Tuncay topu taça atarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

Taç atışından aldığı topla sol çarprazdan Emre Volkan'ın koruduğu kaleyi yokladı. Yerden seken topu Fenerbahçeli kaleci kapanarak kontrol etmeyi başardı.

30. dakika. Karşılaşmada 3'te 1'lik dilim geride kaldı. Fenerbahçe'nin kaleyi bulan şutu henüz yok. Erciyesspor'un gole dönük daha ciddi atakları var.

31. dakika. Erciyesspor atağında sol kanattan Lazarov ceza sahasına ortasını yaptı. Djaloviç'in önünden Deniz son anda meşin yuvarlağı kafa ile karşıladı. Sarı-Lacivertli ekip özellikle savunmanın arkasına atılan derin paslarda zor anlar yaşıyor. Erciyesspor bu karşılaşmaya iyi motive olduğunu bu dakikaya kadar ortaya koyduğu futbol ile gösterdi. Fenerbahçe'nin işi hiçte kolay değil.

 35. dakika. Erciyesspor golü Cenk ile buldu. Orta sahadan savunmanın arkasına atılan topa Cenk hareketlendi. Edu ve Volkan inanılmaz bir hata yaptı. İki futbolcunun anlaşmazlığı sırasında Volkan ceza sahasının önüne çıkarak meşin yuvarlağı uzaklaştırmak istedi. Volkan'ın ıska geçtiği topa Edu'da dokunamadı. Cenk boş kaleye topu bırakarak Erciyesspor'u Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçirdi.







38. dakika. Fenerbahçe atağında Alex ceza sahasının dışından kaleyi yokladı. Sert giden top kaleci Fadel'in kucağında kaldı.

39. dakika. Erciyesspor 2. gole Djaloviç ile çok yaklaştı. Rakip yarı sahada aldığı topla Edu'nun sağında atıp solunda geçen golcü isim kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldı. Djaloviç ceza sahasına girmeden acele edip şutunu atınca takımını 2. golden etti. Meşin yuvarlak kalenin farklı şekilde yanında auta çıktı.

40. dakika. Erciyesspor atağında Lazarov sol kanatta yerde kaldı. Ceza sahasının çarprazında Emre atışı kullandı. Yerden sert gelen meşin yuvarlağı Volkan son anda uzanarak kornere çeldi. Fenerbahçe savunmada inanılmaz hatalar yapıyor.

45. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Fenerbahçe beraberlik golü için Erciyes kalesine yüklenme çabasında. Fakat Sarı-Lacivertli ekibin gol atakları çok cılız kalıyor. Maçın uzatma süresi olarak 1 dakika ilave edildi.

Uzatma anlarında gol olmadı. İlk yarı sona erdi.

Maçın ilk yarısını Erciyesspor, Cenk'in ayağından kazandığı golle Fenerbahçe karşısında 1-0 önde kapattı.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

46. dakika. Fenerbahçe'de Uğur Boral'ın yerine Tümer Metin dahil oldu.

İkinci yarıya Erciyesspor başladı.

47. dakika. Fenerbahçe ikinci yarıya hızlı başladı. Sağ kanattan Alex ceza sahasına etkili bir orta kesti. Kaleci Fadhel arka direğe inen topa hatalı çıkış yaptı. Tuncay, kalecinin müdahele edemediği meşin yuvarlağa kafayı vuramadı. Top direkt olarak auta çıktı.

50. dakika. Fenerbahçe beraberlik golü için Erciyesspor kalesine yükleniyor. Sarı-Lacivertli ekibin atağında topu önünde bulan Tuncay ceza sahasının dışından şutunu attı. Yerden sert giden topu kaleci Fadhel yatarak köşede kontrol etmeyi başardı.

55. dakika. Fenerbahçe, beraberlik için rakip kaleye yükleniyor. Erciyesspor yarı sahasında kazandığı toplarla hızlı atakları düşünüyor. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği karşılaşmada kıran kırana bir mücadele yaşanıyor.

56. dakika. Erciyesspor savunmasından çıkarken top kaybı yaptı. Tümer araya girip aldığı topla ceza sahasına sokuldu. Bu futbolcunun sert şutu savunmadan sekip yükseklik kazandı. Ceza sahasında pozisyonu Deivid takip edip kafayı vurdu. Fadhel'in bakışları arasında meşin yuvarlak kalenin az farkla üzerinden auta çıktı.

  58. dakika. Fenerbahçe atağında Appiah'ı faül ile durduran Mehmet Sarp Erciyesspor'da sarı kartı gören ilk isim oldu.

 60. dakika. Fenerbahçe'de Mehmet Yozgatlı oyundan alındı. Gol ümidi olarak Semih Şentürk sahaya dahil oldu.

 61. dakika. Erciyesspor'da Djaloviç oyundan alındı. Sergie Die maça dahil oldu.

62. dakika. Fenerbahçe gol için baskısını artırdı. Ceza sahasına yapılan ortayı Deivid iyi takip etti. Brezilyalı golcünün önünden İlkem son anda araya girerek topu kornere çeldi.

64. dakika. Fenerbahçe atağında Semih yerde kaldı. Sağ kanattan serbest atışı Alex kullandı. Ceza sahasına gelen topa Edu yükselip kafayı vurdu. Meşin yuvarlak kalenin üzerinden auta çıktı.

 65. dakika. Fenerbahçe sol kanattan atak geliştirirken Erciyesspor'dan İlhan, Tuncay'ı indirdi. Hakem de bu futbolcuya sarı kartını gösterdi.

66. dakika. Fenerbahçe, rakip ceza sahasının bir kaç metre dışından Alex ile endirek serbest vuruş kullandı. Erciyesspor 5 kişilik baraj kurdu. Atışta meşin yuvarlak baraja takıldı.

 72. dakika. Tümer, korner kararı beklerken hakem autu işaret edince itirazda bulundu. Hakemde Fenerbahçeli futbolcuyla sarı kartını gösterdi.

74. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan Deivid'e yapılan faul sonrası serbeste atış kullandı. Ceza sahasına yapılan ortayı Erciyesspor savunması kafa ile karşıladı.

75. dakika. Fenerbahçe beraberlik golüne Deivid ile çok yaklaştı. Sol kanatttan Ümit Özat sıfıra inerek ortasını yaptı. Yerden gelen topu arka direkte Deivid takip ederek vurdu. Brezilyalı futbolcu meşin yuvarlağa yan filelere taktı. Fenerbahçe adına şansız an.

 76. dakika. Erciyesspor'da Cenk oyundan alındı, sahaya Timuçin dahil oldu.

77. dakika. Timuçin ceza sahasının dışından kaleyi yokladı. Sert giden topu Volkan uzanarak kontrol etmeyi başardı.

78. dakika. Fenerbahçe Deivid ile inanılmaz bir gol fırsatından yararlanamadı. Ümit Özat'ın ortasında Fadhel hatalı çıkış yaptı. Altıpas üzerinde Deivid boş kale yerine meşin yuvarlağı direğin dibinden auta vurdu.

79. dakika. Fenerbahçe sol kanattan etkili ataklar geliştirmeye başladı. Tuncay ceza sahasının çarprazından ortasını yaptı. Top kaleye yönelip direğe çarparak oyun alanına döndü. Semih topu koluyla önüne almak istedi. Hakem serbest vuruşu Erciyesspor'a verdi.

81. dakika. Lider Fenerbahçe, Erciyes deplasmanında puan bırakmak üzere. İlk yarıda çok kötü oynayan, Volkan ve Edu'nun Cenk'e ikram ettiği golle mağlup duruma düşen Sarı-Lacivertli ekip beraberlik golü için tüm hatlarıyla rakip kaleye yükleniyor.

 83. dakika. Fenerbahçe beraberlik golünü Alex ile buldu. Sol kanattan ceza sahasına gönderilen topu Erciyes savunması kafa ile karşıladı. Ceza sahasının önünde yükseklik kazanan topun gelişen Alex vurdu. Füze gibi giden top Erciyesspor ağlarına takıldı.

Alex'in harika golüyle Fenerbahçe, Erciyesspor karşısında 1-1'lik eşitliği yakaladı





90. dakika. Karşılaşmada normal süre sona erdi. Fenerbahçe son dakikalarda Tümer ile üstünlük golüne çok yaklaştı. Ceza sahasına yapılan ortayı Semih kafa ile indirdi. Tümer sağ çarprazdan şutu attı. Yakın mesafeden atılan bu şutta meşin yuvarlak yan ağlara takıldı.


Maçın uzatma anlarında başka gol olmadı. Fenerbahçe, ligin dibindeki Erciyesspor karşısında 1-1 berabere kalarak 2 puan bıraktı.


Erciyesspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız