1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Fenerbahçe'ye Dalton forması!
Fenerbahçe'ye Dalton forması!

Fenerbahçe'ye Dalton forması!

Futbolda şike iddiası gündemi fena sarstı. Özellikle sosyla paylaşım siteleri, şike iddialarıyla yıkılıyor. Bunlar da şike gırgırları:

A+A-

Türkiye şike depremiyle çalkalanıyor.

Aralarında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 50'den fazla isim gözaltına alındı.

Çok önemli iddialar gündemde. Titiz bir çalışma sonucu aylar süren teknik takibin ardından yapılan operasyonun daha da genişleyeceği konuşuluyor.

Bu arada iddiaların gerçek çıkması durumunda Fenerbahçe önümüzdeki sezona Bank Asya'da şampiyonluk kovalayarak geçirebilir.

Bu arada şike operasyonu sosyal paylaşım sitelerinde de günün en çok tartışılan konusu.

Aziz Yıldırım'ın gözaltına alınması sonrası bazı fotoğraflar ve sözler internette tık rekoru kırıyor.

İşte onlardan bazıları;

fener_hapis.jpg 

* Fenerbahçe'nin Şampiyonluk Sloganı: KİRLENMEK GÜZELDİR

* Nezarette Aziz Yildirimin ayagi takilip yere dusunce hakem Bulent Yildirim penalti noktasini gosterdi :)

* Geçen sezon Kazım Kazım ile yollarını ayıran Fenerbahçe YUSUF YUSUF ile prensipte anlaştı.

* "aylardır şampiyon olduklarına inanmayan 18 fenerbahçe taraftarı tedavi gördükleri bakırköy akıl ve sinir hastalıkları hastanesinden acilen taburcu edildi. taraftarların hastane çıkışında 'biliyorduk biliyorduk' diye mırıldanarak ağladıkları gözlendi."

* "şike operasyonu kapsamında şükrü saraçoğlu stadının çimlerinde yapılan kazılarla ilgili öncelikle basına sızan haberlerde yüzlerce sahte türkiye kupasına ve onlarca sahte şampıyonluk yıldızına ulaşıldığı bilgileri vardı. halen devam eden kazılarla ilgili olarak yeni bilgiler geliyor. o bilgilerden birine göre çimlerin altında zinda...nlar olduğu bu zindanlarda binlerce fenerbahçe taraftarının yaşadığı söyleniyor. kazılara katılan bir yetkiliden edindiğimiz bilgiye göre burada buluna n taraftarlar hep bir ağızdan 90lı yıllarda beşiktaşın efsanevi futbolcuları olan metin ali feyyaza ve 2005 yılında efsaneleşen pancuya ağza alınmayacak küfürler ediyorlar. ayrıntılar geldikçe size aktarmaya devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum