1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Fener'den Trabzon'a tebrik!
Fener'den Trabzon'a tebrik!

Fener'den Trabzon'a tebrik!

Sarı-lacivertliler Trabzonspor’u tebrik ederek “Gökhan hayırlı olsun” mesajı yolladı...

A+A-

HAKAN DEĞİRMENCİ
Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor'a transfer olan Gökhan Ünal'la ilgili olarak Kayserispor ile görüşme yaptıklarını, ancak futbolcunun yüksek bonservis bedeli nedeniyle transferden vazgeçtiklerini açıkladı.


Sarı-lacivertliler daha sonra da Trabzonspor'u tebrik ederek “Gökhan hayırlı olsun” mesajını yolladı...

Trabzonsporlular “Önceki yıllarda hep Fenerbahçe bizim talip olduğumuz oyuncuları alıyordu. Hatta bizden yıldız futbolcularımızı alıyor, bize oyuncu göndermiyordu. Artık profil değişti. Trabzonspor yeniden büyüklüğünü gösteriyor. Fenerbahçe'nin alamadığı bir gol kralını alıyor” diye yorumlar yaptı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, basında yer alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile Gökhan Ünal'ın transfer edilmesi konusunu görüştüğü ve Mamur'un, Yıldırım'a 'Gökhan'ı Trabzon'a vereceğim onlara sözüm var' diyerek Sarı-lacivertli ekibin transfer teklifini reddettiği haberinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Gökhan Ünal transferi konusunda sayın Mamur'un bu şekilde bir reddi söz konusu değildir. Kulübümüz, Kayserispor ile Gökhan Ünal transferi konusunda görüşmüş, ancak istenen bonservis bedelinin çok yüksek olması sebebiyle, kendilerine Gökhan Ünal'ı bu bonservis bedeli karşılığı transfer etmemizin mümkün olmadığı bildirilmiştir. Dolayısıyla Kayseri yönetiminin teklifimizi reddi değil, kulübümüzün yüksek bonservis bedeli nedeniyle talebini geri çekmesi durumu söz konusudur. Gökhan Ünal transferinin hem Trabzonspor hem de Kayserispor için hayırlı olmasını diliyoruz" ifadeleri kullanıldı. Bu haberin yer aldığı sitelere yorum gönderen Trabzonsporlular “Önceki yıllarda hep Fenerbahçe bizim talip olduğumuz oyuncuları alıyordu. Hatta bizden yıldız futbolcularımızı alıyor, bize oyuncu göndermiyordu. Artık profil değişti. Trabzonspor yeniden büyüklüğünü gösteriyor. Fenerbahçe'nin alamadığı bir gol kralını alıyor” diye yorumlar yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum