1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Fenerliler Fatih Tekke'yi bekliyor
Fenerliler Fatih Tekke'yi bekliyor

Fenerliler Fatih Tekke'yi bekliyor

Fenerbahçe, Fatih Tekke'nin transferinde son aşamaya geldi. Fatih'in Cuma günkü açıklamaları ise Fenerlileri adeta coşturdu.

A+A-

Fatih Tekke'nin cuma günü yaptığı açıklamada "Fenerbahçe'ye geliyorum. Salı ya da çarşamba günü imza için İstanbul'dayım" sözleri, 25 milyon Fenerbahçeliyi heyecanlandırdı. Sarı- lacivertli taraftarlar, şimdi sabırsızlıkla Fatih Tekke'nin imza atmasını bekliyor.
***
Nefesler tutuldu
Kulübü Zenit ve milli oyuncuyla her konuda anlaşan Fenerbahçe resmi açıklama için sabrediyor. Taraftar da hazırlanan 10 numaralı formaları bekliyor.

Fenerbahçe'de Fatih Tekke için geri sayım başlarken, imzanın bu hafta içinde atılacağı belirtiliyor. Romanya ile oynanacak özel maç için Milli Takım kadrosuna çağrılan Zenit'li oyuncu ile sözleşmeye son şeklin İstanbul'da verilmesi bekleniyor. Rusya'da mutlu olmayan, Fenerbahçe'ye yıllar önce de gelmek istediği bilinen
Tekke'nin çok yakınlarına bile "Nazar değer" diyerek Fenerbahçe konusunda yorum yapmamaya çalıştığı belirtiliyor. Fenerbahçe ise hasretle yeni 10 numarasını bekliyor.

DÜN DE FORMA GİYMEDİ
Büyük bir gizlilik içinde yürütülen bu operasyon mutlu sonla biter bitmez, 10 numaralı formalar Feneriumlarda satışa sunulacak. Zenit Teknik Direktörü Advocaat, hafta içinde oynanan UEFA maçında Fatih'i kadroya almamış, futbolcuyu lig karşılaşmasına sakladığını açıklamıştı. Ancak Tekke, Zenit'in dün Tom Tomsk'u 2-1 yendiği maçta da oynamadı. Bu gelişme Fatih'in Zenit ile bağlarının koptuğu şeklinde yorumlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum