1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Fiber optik kablolar koptu
Fiber optik kablolar koptu

Fiber optik kablolar koptu

Türk Telekom'un fiber optik kabloları Pazar şehir merkezindeki yol çalışmaları esnasında kopunca, yurt içi ve yurtdışında kısmi internet kesintisi oldu.

A+A-

Türk Cumhuriyetlerine internet aktaran Türk Telekom’a ait fiber optik kabloların, karayolları tarafından Rize’nin Pazar ilçesi şehir içi yol yapım çalışmaları esnasında kopması nedeniyle internet ve telefon bağlantılarında kısmi kesilmeler olduğu bildirildi.
Edinilen bilgiye göre Pazar ilçe merkezinde karayolları tarafından yapımı devam eden şehir içi yol çalışmaları esnasında Telekom’un fiber optik kablolarının da geçtiği hat zarar gördü. Kopan kablolar nedeniyle Türk Cumhuriyetlerinin bazı kesimleriyle Pazar ilçe merkezinin bir bölümündeki telefon ve internet bağlantıları kesildi.

Türk Telekom yetkilileri arızanın giderilmesi amacıyla kopan kabloların bağlanması işlemi başlattı. Telekom yetkilileri, yurtiçi bağlantı sorununun büyük oranda giderildiğini açıklarken yurtdışı bağlantısının da kısa sürede sağlanacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum