1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. FINDIKLI BELEDİYE MECLİSİNDE KAVGA!
FINDIKLI BELEDİYE MECLİSİNDE KAVGA!

FINDIKLI BELEDİYE MECLİSİNDE KAVGA!

Daha önce okunmadan reddedilen kararlarla gündeme gelen Fındıklı Belediye Meclisinde bugün çıkan kavgada belediye meclisi üyesi darp edildi!

A+A-

03.09.2014 tarihinde saat 14.00’te Belediye Başkanı Adnan Özbalaban başkanlığında toplanan Fındıklı Belediye Meclisinde gündem maddeleri görüşülmeye geçilmeden önce tartışmalar çıktı.

CHP’li belediye meclis üyelerinin derin deşarjla ilgili vermiş oldukları önerge görüşülürken Belediye Başkanının tepki göstermesi üzerine konuklar arasında bulunan bir kişinin CHP’li Belediye Meclis üyesi Cengiz Akın’a sözlü ve fiili olarak saldırarak darp ettiği bildirildi.

Çıkan tartışma ve yaşanan arbede üzerine CHP’li belediye meclis üyeleri toplantıyı terk etti. CHP’den seçilen Belediye Meclis Üyesi Cengiz Akın’ın savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. (Toplum Gazetesi)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız