1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Fındıklı Derneği'nde kongre
Fındıklı Derneği'nde kongre

Fındıklı Derneği'nde kongre

Rize Fındıklılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin ikinci olağanüstü genel kurulu üyelerin katılımı ile dernek binasında yapıldı.

A+A-

Muhammet KAÇAR - Yapılan genel kurul sonrası yönetim kuruluna seçilen 10 kişi önümüzdeki günlerde görev dağılımı yapacak.
Fındıklılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin ikinci olağanüstü genel kurulu Atatürk Caddesi üzerinde yer alan derneğin lokalinde yapıldı. Üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen genel kurula tek liste ile gidildi. Yapılan seçimler sonrası Fındıklılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin yönetim kuruluna İbrahim Özdemir, İrfan Ergüven, Seyfettin Gündoğan, Hasan Şişmanoğlu, Nuri Özbulut, Erdal Kutluata, Hakan Güven, Ahmet Özgümüş, Necla Yeşildağ ve Göktay Turna seçildi. Dernek yönetim kurulu önümüzdeki günlerde görev dağılımı yapacak.

Genel kurulda konuşan Fındıklılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği kurucu başkanı Ziya Yıldız, amaçlarının Fındıklı halkının birlik ve dayanışma içerisinde bulunmasını sağlamak olduğunu belirterek “Sağlık nedenlerimden dolayı yeterli çalışma temposu gösteremediğimden genel kurulda aday olmadım. Bu bir bayrak yarışıdır. Benden sonrada bu bayrağı devralan arkadaşlarım inanıyorum ki en iyi şekilde Fındıklı halkına hizmet edecektir. Yeni yönetime başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız