1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Fındıklı Hükümet Konağı yenilendi
Fındıklı Hükümet Konağı yenilendi

Fındıklı Hükümet Konağı yenilendi

Fındıklı İlçesi Hükümet Konağı onarılarak yeniden hizmete sokuldu. Kaymakam Erkan Kılıç, binanın kurulduktan beri ilk kez onarıma girdiğini söyledi.

A+A-

Zekeriya SARIHAN - Fındıklı ilçesi Hükümet Konağı onarılarak modernize edildi. Hükümet Konağının hizmete girdiğinden beri onarılmadığını belirten Fındıklı İlçe Kaymakamı Erkan Kılıç “Binanın onarıma ihtiyacı vardı. Bitmesiyle birlikte güzel bir görünüme de kavuşmuş oldu.” dedi
Hükümet konağının çevre düzenlemeleri konusunda belediyenin de destek verdiğini vurgulayan Kılıç “Hizmetin verildiği yer olan kamu binalarının görüntüsü son derece önemli.
 
Biz vatandaşımızdan temizlik istiyor, imar kanuna uygun hareket etmesini bekliyoruz. Vatandaşların binalarının dış sıva, boya ve çatılarını yapmalarını söylerken örnek teşkil etmemiz açısından kamu binalarını boyatarak çeki düzen vermemiz gerekiyordu. Hükümet konağının dışı ve çevre düzenlemelerinin yanı sıra binanın içinde vatandaşlarımızı yönlendirmemiz açısından tabela sistemini de yeniledik. Artık çok daha nezih bir ortamda en güzel şekilde hizmet verilecek” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız