1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Fındıklı köy durakları yeni yerinde
Fındıklı köy durakları yeni yerinde

Fındıklı köy durakları yeni yerinde

Fındıklı'da köy ve mahalle dolmuşları, bir süre önce hizmete giren şehirlerarası otobüs terminalinin yanına taşındı.

A+A-

ZEKERİYA SARIHAN
Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, şehirlerarası otobüs terminalindeki eksikleri gidermeye çalıştıklarını söyledi.

Özbalaban, yaptığı açıklamada, bir süre önce açılışını yaptıkları terminalin yanında yapılan park alanının peyzaj çalışmalarının devam ettiğini, ilçeden köy ve mahallelere giden dolmuşların duraklarının da terminalin yanına alındığını belirtti.
 
Terminalde yolcuların rahatça dinlenebileceği alanlar sağlamak amacıyla iki adet çardak yapıldığını anlatan Özbaban, ''Yapılan park düzenlemeleri ve çardaklar hemşerilerimizin de ilgisini çekiyor. Ayrıca yine vatandaşlarımız için köy dolmuşlarının kalkış yerlerini terminal alanına taşıdık. Böylece Merkez Camisi önünden kalkan Çağlayan, Beydere, Aslandere, Sümer, Derbent köyleri ile Aksu ve Kube mahallelerine giden dolmuş minibüslerinin ilçe merkezindeki dağınık ve gelişigüzel görüntüsü de ortadan kalkmış oldu. Yaptığımız bu çalışmalarla şehirlerarası otobüs terminalinin açılışının ardından kalan eksikleri gidermeye çalışıyoruz.'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız