1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Fındıklı Stadı için imza topluyor
Fındıklı Stadı için imza topluyor

Fındıklı Stadı için imza topluyor

Rize’nin Fındıklı ilçe Stadı’nın içler acısı halinin düzeltilmesi için imza kampanyası başlatan spor yöneticisi Nilüfer Övgü, destek bekliyor.

A+A-

İsmail DUYSAK - Rize’nin Fındıklı ilçe Stadı’nın içler acısı halinin düzeltilmesi için imza kampanyası başlatıldı. Kampanyayı başlatan spor yöneticisi Nilüfer Özgü, belediyenin ve diğer ilgili kurumların toz toprak içerisinde spor yapan gençlere karşı daha duyarlı olmalarını istedi.
Nilüfer Övgü, imza kampanyasına en az bin kişinin katılmasını beklediğini de ifade ederek,

“Fındıklı ilçe stadının zemini konusunda duyarlılığımızı göstermemiz gerektiğini düşündüm. Spor yöneticisi olarak, düzeltilmesi için imza toplamaya karar verdim. Hedefimiz bin kişiden imza toplamak ve bu projeyi belediyeye sunmak. Şu an hedefimize hızlı adamlarla yaklaşmaktayız.” Diye konuştu.
 
Fındıklı Belediyesi’nin ilçe içerisindeki diğer altyapı çalışmalarında başarılı olduğunu da kaydeden Övgü, “Umuyorum ki spor faaliyetleri konusundaki projemize de destek verip halkın spora daha ilgi duyacağı, spor yaparken sağlığı tehdit altında kalmayacağı alanların inşası konusunda gerekli desteği bulacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum