1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Fındıklı'da çiçeklendirme çalışması
Fındıklı'da çiçeklendirme çalışması

Fındıklı'da çiçeklendirme çalışması

Baharın gelmesiyle birlikte belediyelerde de bir dizi dekorasyon çalışmaları başlatıldı. Fındıklı Belediyesi de çiçeklendirme faaliyeti başlattı.

A+A-

Zekeriya SARIHAN – Rize'nin Fındıklı ilçesi yaz sezonuna park ve bahçeleri düzenleyerek giriyor. Yaz hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Fındıklı Belediyesi Başkanı Adnan Özbalaban, ilkbaharda ilçenin çeşitli yerlerinde çiçeklendirme faaliyetlerine devam edeceklerini söyledi. İlçe nüfusunun yaz aylarında 10 kat arttığına dikkat çeken Başkan Özbalaban, “Yaz aylarında büyük şehirler ve yurtdışında bulunan hemşerilerimiz memleketlerine dönüyor. Zaman zaman da peşlerinde misafirlerini getiriyorlar.

 Nüfusumuzda da doğal olarak yaz aylarında büyük bir artış oluyor. Baharın gelmesiyle birlikte bizler de ilçemizin görüntüsünü daha da güzel yapacağına inandığımız bir dizi çalışma başlattık. Göreve başladığımız ilk günden itibaren ilçemizin göz bebeği olan park ve bahçelerimize büyük özen gösteriyoruz. Şu an ilçemizin merkezindeki kavşağın çiçeklendirme çalışmalarını başlattık. Ardından Hayati Aykut parkıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu anlamda herkesin çevre düzeninin korunması anlamında da desteklerini bekliyoruz. İlçemizi güzel ve tertipli tutmak hepimizin görevidir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız