1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Fındıklı'da feci kaza: 1 ölü 1 ağır yaralı
Fındıklı'da feci kaza: 1 ölü 1 ağır yaralı

Fındıklı'da feci kaza: 1 ölü 1 ağır yaralı

Fındıklı ilçesinde tır ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

A+A-

RİZE (AA) - Rize'nin Fındıklı ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

kaza3-141.jpg

Karadeniz Sahil Yolu Fındıklı geçiş kavşağında Jumber A. idaresindeki TF611FT plakalı tır, Ahmet Dereci'nin (63) kullandığı 34 KAN 56 plakalı otomobille çarpıştı.

kaza2-208.jpg

Bariyer ve yön levhalarına çarparak durabilen otomobilin sürücüsü Dereci, kaldırıldığı Fındıklı Devlet Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

kaza1-244.jpg

Ağır yaralanan otomobil sürücüsünün eşi Emine Dereci (44) ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Tır sürücüsü gözaltına alındı. Öte yandan, kaza, bölgedeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, yeşil ışık yanınca hareket eden Dereci kullandığı otomobil ile kırmızı ışık ihlali yapan tırın çarpıştığı anlar yer alıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum