1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Fındıklı'da huzur toplantısı
Fındıklı'da huzur toplantısı

Fındıklı'da huzur toplantısı

Fındıklı ilçesinde Rize İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş'ın da katıldığı bir huzur ve asayiş toplantısı gerçekleştirildi.

A+A-

Zekeriya SARIHAN - Rize Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğünün isteği doğrultusunda Fındıklı Kaymakamlığı ile Emniyet Amirliği tarafından Muammer Çiçekoğlu İlköğretim Okulu konferans salonunda ilçedeki emniyet ve asayiş olaylarının görüşüldüğü bir huzur toplantısı düzenlendi.
Toplantıya Fındıklı Kaymakamı Erkan Kılıç, Rize Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Fındıklı Emniyet Amiri Mustafa Topal, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Slayt gösterisi ile Fındıklı’da yıllara göre emniyet ve asayiş olaylarının dağılımını anlatan İlçe Emniyet Amiri Mustafa Topal, “Suçu önlemeye yönelik yapılan faaliyetler neticesinde ilçemizde tam bir huzur ortamı sağlanmış olup, 2007 yılı itibariyle önemli bir olayımız bulunmamaktadır.” dedi.

Rize Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş ise yaptığı konuşmada ilçenin sorunlarını yetkili ağızlardan dinleyerek çalışmalarına bu doğrultuda yön vereceklerini ifade ederek, “Bu toplantıda sizi rahatsız eden en küçük problemi bilmek istiyoruz. İlçede emniyeti ve asayişi nasıl daha iyi sağlayabiliriz. Bunları öğrenip çözümlerini bulmaya geldik. Şartlar ne olursa olsun bizim tek amacımız güvenliği nasıl artırılabiliriz. Emniyet ve asayiş konusunda eksikleri sorunları değerlendirip ilçe emniyet amiri ve kaymakamımızla beraber bunun muhasebesini yapacağız. Diğer ilçelere nazaran Fındıklı’daki suç oranının Türkiye geneli ortalamasının altında olduğunu görüyoruz. İlçede umuma açık eğlence yerlerinin çok olması ve bu yerlere dışardan insanların gelmesi Fındıklı’nın suç işleme oranını artırır. Ama biz bunu görüyorsak ortadan kaldırmak için de çözümler bulmalıyız.” dedi.
Fındıklı Kaymakamı Erkan Kılıç da katılımcılara seslenerek, “Bu toplantıda Fındıklı’nın sorunları masaya yatırıldı. İlçenin sorunlarının çözümü konusunda yapılacak planlamalarda sizin de bir katkınız olmasını istiyoruz. Bu toplantıları biz kendi aramızda yapıyoruz. Sizler de katılırsanız daha faydalı olur.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum