1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Fındıklı'da polis operasyonu
Fındıklı'da polis operasyonu

Fındıklı'da polis operasyonu

Rize’nin Fındıklı ilçesinde, polis köpeklerinin de katıldığı operasyonda uyuşturucu madde ve kullanımına yarayan şırıngalar ele geçirildi.

A+A-

CANER KARATAŞ
Rize’nin Fındıklı ilçesinde eğlence yerleri ve yabancı uyruklu kadınların kaldığı öğrenilen otellerde yapılan baskınlarda 13 yabancı uyruklu kadın yakalandı.

Polis köpeklerinin de katıldığı operasyonda yapılan aramalar sonucunda uyuşturucu madde ve kullanımına yarayan şırıngalar da ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam 21.00 saatlerinde yabancı uyruklu kadın çalıştırdıkları iddia edilen otel ve eğlence yerlerinde geniş kapsamlı operasyon başlatan Fındıklı İlçe Emniyeti Amirliği ekipleri özel eğitimli narkotik polis köpeklerini de operasyonda kullandı.

Fındıklı Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan izinle yapılan aramalarda, bir gram eroin, 18 adet eroin enjektörü, 17 şişe kaçak içki, 4 şişede bulunan toplam 20 litre el yapımı şarap, 19 adet esrar izmariti ve şarjörde bulunan 14 adet silah mermisi bulundu.

13 hayat kadını sağlık kontrollerinin ardından sınırdışı edilirken, alınan raporlar sonucu kadınlardan 2’sinde HIV Virüsü tespit edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız