1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Fındıklı'da Ramazan yardımı
Fındıklı'da Ramazan yardımı

Fındıklı'da Ramazan yardımı

Rmazan ayı dolayısıyla Fındıklı SYDV tarafından ihtiyaç sahiplerine şeker, salça, pirinç, kuru üzüm, sıvı yağ, helva, un, fasulye ve mercimek verildi.

A+A-

Zekeriya SARIHAN
Rize'nin Fındıklı İlçesi Kaymakamı Erkan Kılıç, Ramazan ayında vatandaşların zorunlu ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını söyledi.
Kılıç, SYDV Başkanlığı tarafından, ilçede Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca fakir ve yardıma muhtaç ailelere Ramazan ayı nedeniyle kuru gıda yardımı yapıldığını belirtti.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğünce gönderilen 30 bin YTL ile kumanya aldıklarını ve ilçedeki 355 aileye dağıttıklarını ifade eden Kılıç, ''Kuru gıda malzemesinin dağıtımı, vakıf tarafından koordineli olarak köy ve mahallelerde yaşayan vatandaşlara yapılıyor. Vatandaşlarımızın gururlarını incitmeden, kapılarında kadar yardımları ulaştırıyoruz. Ramazan ayında vatandaşlarımızın zorunlu ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz'' dedi.
Kılıç, dağıtılan gıda paketlerinin içinde şeker, salça, pirinç, kuru üzüm, sıvı yağ, helva, un, fasulye ve mercimek bulunduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum