1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Fındıklı'dan sevindiren haber, çocuklar sağ salim bulundu
Fındıklı'dan sevindiren haber, çocuklar sağ salim bulundu

Fındıklı'dan sevindiren haber, çocuklar sağ salim bulundu

Rize’nin Fındıklı ilçesinde dün parkta oynadıkları sırada kaybolan 2 çocuk için sevindirici haber geldi. 2 çocuğun bulunduğu bildirildi.

A+A-

Rize Valisi Kemal Çeber, çocukların evlerine yakın ormanlık alanda sağ salim bulunduklarını bildirdi. 

ccckk3.jpg

ÇOCUKLARI EĞİTİMLİ KÖPEK ''KIR'' BULDU

Çamlıhemşin'den gelen ve arama kurtarmaya katılan Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timinin eğitimli köpeği KIR çocukların bulunduğu yeri tespit etti. Sevindirici haber saat 10.15 sıralarında geldi.

cockkk2.jpg

İlçenin Merkez Mahallesi'nde dün saat 17.00 sularında Halk Eğitim Merkezi'nin arkasındaki parkta oynarken ortadan kaybolan 4 yaşındaki Selim Yağız Özkan ve 5 yaşındaki Barış Yıldırım'ı bulmak için AKUT, AFAD, jandarma, polis ekipleri ve Fındıklı halkı seferber oldu.

cocuk2-001.jpg

cocuk1-001.jpg

İlçede dünden bu yana ve sabah erken saatlerden itibaren Polis, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD, AKUT ekipleri tarafından Fındıklı sahili, kayalıklar ve sokak araları eğitimli köpekler tarafından aranırken, parka yakın yerdeki güvenlik kamerası görüntüleri incelemeye alındı.

cc-001.jpg

cockkk.jpg

Sevindirici haber saat 10.15 sıralarında geldi. Kayıp çocukların ormanlık alanda bulunduğu, sağlıklarının iyi olduğu ve ailelerine haber verildiği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum