1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Fındıklıspor Kayseri'yi geçti: 3-2
Fındıklıspor Kayseri'yi geçti: 3-2

Fındıklıspor Kayseri'yi geçti: 3-2

Erkekler Voleybol İkinci Ligi (B) Grubunda Fındıklıspor, evinde ağırladığı Kayseri Melikgazi Belediyespor'u 3-2 yendi.

A+A-

CANER KARATAŞ
Fındıklı Spor Salonu'nda yapılan maçı Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, Fındıklı Kaymakamı Hakan Alkan, Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan ve Fındıklıspor Başkanı Hasan Basri Velioğlu da izledi.

Fındıklıspor, evinde konuk ettiği Kayseri Melikgazi Belediyespor karşısında ilk iki seti 26-24 ve 25-23 kaybederek 2-0 yenik duruma düştü.

Üçüncü ve dördüncü setleri 25-19 ve 25-13 kazanarak 2-2'lik beraberliği yakalayan Fındıklıspor, son seti 15-8 alarak karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.
25801
Fındıklıspor Başkanı Hasan Basri Velioğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, bundan sonra seyir zevki yüksek maçlar oynayacaklarını söyledi.

Bundan önceki haftalarda takımda kötü bir gidişat olduğunu ifade eden Velioğlu, ''Kötü gidişat sonucunda antrenörlerin ikisi de istifa dilekçelerini bize sundu. Biz de yönetim kurulu olarak, Fındıklıspor için en iyisi bu olacağı için kabul ettik. Bundan sonra Fındıklıspor'un antrenörü de olmayacak. Bilindiği gibi biz de antrenörlük yapan Fındıklılı hemşehrimiz Ali Kavaz var. Onun danışmanlığında takımın ağabeyi olarak Fındıklıspor'a herkes gibi o da fedakarlık yapacak'' dedi.
25802
İstifaların ardından takımda da bazı değişiklikler yaptıklarını anlatan Velioğlu, ''Bu değişiklikler ilk maçta meyvesini verdi. Bu spordur, yenilebiliriz. Ama kötü oymamak Fındıklı'ya yakışmaz, çünkü Fındıklı'nın tarihinde bu yok'' diye konuştu.
25803
Belediye Başkanı Özbalaban ise son yıllarda oynanan güzel, çekişmeli ve heyecanlı maçlardan birini izlediklerini kaydederek, Fındıklıspor'u galibiyete taşıyan oyunculara ve seyircilere teşekkür etti.
25804

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum