1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Fındıklıspor ligde kalmayı başardı
Fındıklıspor ligde kalmayı başardı

Fındıklıspor ligde kalmayı başardı

Erkekler İkinci Voleybol Liginde mücadele eden Fındıklıspor evinde aldığı galibiyetle bitime 1 hafta kala kümede kalmayı garantiledi.

A+A-

Zekeriya Sarıhan - Erkekler İkinci Voleybol Liginde mücadele eden Fındıklıspor’da yüzler gülüyor. Geride bıraktığımız hafta sonu Fındıklı Aksu Atatürk Spor Salonunda oynanan karşılaşmada Samsun DSİ Spor’u 3–0 yenen yeşil-beyazlılar ligde kalmayı garantiledi.
Rize Valisi Kasım Esen’in yanı sıra Fındıklı Kaymakamı Erkan Kılıç, Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Uzuner ve çok sayıda Fındıklılı sporseverin izlediği karşılaşma sonrasında bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Akif Selimoğlu. “Evimizde oynadığımız bu son karşılaşmada Samsun DSİ’yi 25-16, 25-20 ve 30-28’lik sonuçlarla 3-0 gibi net bir skorla geçtik. Bu galibiyetle ligde 7. sıraya yükseldik. Ligi 6. sırada da bitirme şansımız var ama önümüzdeki Niksar deplasmanına gitmeyeceğiz. Bize sürekli destek veren başta Valimiz Kasım Esen olmak üzere, Kaymakamımız Erkan Kılıç, Belediye Başkanımız Adnan Özbalaban ve bürokratlarımız ile Fındıklılı hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Teknik kadromuzu ve oyuncularımızı ise ayrı ayrı tebrik ediyoruz.” dedi.
 
Konuşmasında sezonu değerlendirmesi de yapan Kulüp Başkanı Selimoğlu “Bu sene oldukça tecrübe kazandık ve kendi özümüzle oynadık. Bize destek olan esnafımıza, işçimize memurumuza ve taraftarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Muhtemelen bu ay içerisinde kongremiz var. Artık Fındıklıspor’a sahip çıkılması gerekiyor. Bu bağlamda gelecek sene Fındıklıspor’un hak ettiği birinci lige çıkması için başta Sayın Valimiz Kasım Esen, Kaymakamımız Erkan Kılıç, Belediye Başkanımız Adnan Özbalaban, siyasi partilerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, esnaflarımız, civar il ve ilçedeki bürokrat ve iş adamlarımızın maddi ve manevi yardımlarını bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.

Karşılaşmayı izleyen Rize Valisi Kasım Esen ise, Fındıklıspor’un önemli bir başarıya imza attığını ifade ederek, “Belli alanlarda başarı olduğunda o ilçenin ve yerleşim yerinin kimliğini oluşturuyor. Gözlemlediğimiz kadarıyla Fındıklı’da okullarımızdan tutun da halkımızın genelinde voleybolla ilgili bir alt yapı ve kültür oluşmuş. Kemalpaşa’dan Samsun’a kadar olan bölgede voleybol takımı bazında tek Fındıklıspor var. Bu nedenle Fındıklıspor’a destek olmak Rize il genelinde ben Rizeliyim diyen herkesin bir yükümlülüğü ve borcudur. Önümüzdeki günlerde Fındıklı’daki voleybol konusunu masaya yatıracağız. Özellikle gerek özel sektörden gerek kamudan çay fabrikaları nasıl bir destek sağlayabilirler? Rize’nin adını voleybolda da duyurabilir miyiz? Okullarımızdan bazılarına voleybolda öncü okul rolü vermek suretiyle Türkiye çapında bir şampiyon çıkarabilir miyiz? Bunlara çözüm arayacağız. Ayrıca il dışındaki Rizelilerden yardım alabilir miyiz? Bunları düşüneceğiz.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum