1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Fındıklıspor'un maçları bedava
Fındıklıspor'un maçları bedava

Fındıklıspor'un maçları bedava

Erkekler Voleybol İkinci Ligi'nde mücadele eden Fındıklıspor Kulübü, maçlara girişlerde taraftarlarından ücret almayacak.

A+A-

Zekeriya SARIHAN - Fındıklıspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, ilçede geçmişi yıllar öncesine dayanan ve önemli salon sporlarından olan voleybolu başarılı bir şekilde devam ettirmenin bütün kentin görevi olduğu belirtildi.
Fındıklı voleybol takımının Türkiye Voleybol Birinci Ligi'nde bulunduğu iki yıl boyunca Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Arçelik gibi takımlarla mücadele ettiğini ve bu takımların Fındıklı'ya geldiklerinin ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi: ''Fındıklspor, bu dönemde gerek içerde gerekse deplasmanda önemli başarılar elde etmişti. Takımımız şimdi voleybol ikinci liginde müsabakalara devam etmektedir. Hedefimiz ilçede gençlerimizle spor dallarında alt yapıyı oluşturup birkaç yıl içinde voleybolda yine birinci ligde oynayacak takımı kurmaktır. Takımımızın tekrar birinci lige çıkması halinde başarıdan başarıya koşacağına ve tüm Türkiye'de, halkımıza layık bir şekilde ilçemizi temsil edeceğine inanıyoruz. Bu hedef doğrultusunda takım oluşturmak için çalışıyoruz.''

Açıklamada, bu sezon taraftarların müsabakalara ücretsiz girmesinin kararlaştırıldığı belirtilerek, yalnızca kombine bilet alarak kulübe katkıda bulunacak taraftarlar için ayrılacak koltukların numaralandırılıp tahsis edileceği, bu çalışmaya katılımın fazla olmasının ümit edildiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız