1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. FIRTINA'DA RAFTİNG ŞAMPİYONASI BAŞLADI
FIRTINA'DA RAFTİNG ŞAMPİYONASI BAŞLADI

FIRTINA'DA RAFTİNG ŞAMPİYONASI BAŞLADI

Rize’nin Ardeşen ilçesi Fırtına Deresi'nde düzenlenen 8. Uluslararası Rafting Şampiyonası başladı.

A+A-

Şampiyonada yüzlerce insan rafting yapma şansı bulurken, ilk kez rafting yapan bazı katılımcıların, nehir inişinde zor anlar yaşadığı gözlendi.

Şampiyonaya katılan bazı vatandaşlar derede yüzmeyi tercih ederken, bazı katılımcılar da şambrel ile su üstünde keyif yapmayı tercih etti.

raft1.20140802234014.jpg

Fırtına Deresi'nde yüzmenin denizde yüzmekten daha keyifli olduğunu belirten vatandaşlar, “Çocukluğumuzdan beri bu geleneğimizi sürdürüyoruz. Artık Fırtına’nın Çocukları şeklinde anılıyoruz" ifadelerini kullandılar.

raft2.20140802234029.jpg

DOKADAK Başkanı Dursun Ali Demiroğlu ise, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Uluslararası Rafting Şampiyonası'nda tüm dünyaya Fırtına’da raftingi tanıtıyoruz. Amacımız bölge turizmine katkı sağlamak. Rafting dalında çeşitli yeniliklerle rafting sporunu zenginleştiriyoruz. Şampiyonaya ülkemizden ve dünyanın çeşitli ülkelerinde çok sayıda turist katılıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız