1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Fırtına'da Rafting Şenliği başlıyor
Fırtına'da Rafting Şenliği başlıyor

Fırtına'da Rafting Şenliği başlıyor

Rize'nin Fırtına Deresi'nde, DOKADAK tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek Fırtına Rafting Şenliği, 18–20 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

A+A-

Doğu Karadeniz Doğa Sporları Kulübü (DOKADAK) Başkanı Hasan Önder, şenliğin amacının halka rafting sporunu sevdirmek olduğunu belirterek, ''Bölgenin rafting sporunun merkezi olabilmesi için çalışma yürütüyoruz. Yapacağımız şenlikler, bölgenin tanıtımı yanında raftingin herkes tarafından yapılabilen bir spor dalı olduğunu kanıtlamamıza önemli katkı sağlayacak'' dedi.

Düzenlenen şenlikte, vatandaşlara ücretsiz olarak rafting heyecanı yaşatılacağını ifade eden Önder, ''Şenlikte, 18 yaşından büyük ve yüzme bilen herkese profesyonel sporcular eşliğinde iki gün boyunca ücretsiz rafting heyecanı yaşatacağız. Şenliğimize yüzlerce kişinin katılmasını bekliyoruz. Şenliğin sadece son gününde ise katılımcı takımlar arasında bir yarış düzenleyeceğiz. Bunun için de şu ana kadar Rize, Bursa, Artvin, Trabzon illerinin dışında Gürcistan'dan da sporcular katılım için müracaat etti'' diye konuştu.






Önder, Rize'de akarsu sporlarının, özellikle de rafting için ciddi bir potansiyel olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum