1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Fıs fıs İsmail Rize'ye taşınıyor
Fıs fıs İsmail Rize'ye taşınıyor

Fıs fıs İsmail Rize'ye taşınıyor

Fıs Fıs İsmail karakteriyle tanınan Süleyman Yağcı, memleketi Rize’de mobilya mağazası açarak ticarete atılma kararı aldı. Mağaza Ardeşen'de açılacak.

A+A-

BEKİR KOCA
Özel bir televizyon kanalında yayınlanan 'Çocuklar Duymasın' isimli dizinin Fıs Fıs İsmail karakteriyle ünlenen oyuncusu Süleyman Yağcı, Trabzon'da Aldora Mobilya Karadeniz Bölge Bayii Barınlar Ltd. Şirketi'ni ziyaret etti.

Rize'nin Ardeşen ilçesinde aynı mobilya markasının satışının yapılacağı bir mağaza açmayı planlayan Yağcı, “Fırsat buldukça İstanbul'dan Karadeniz'e memleketim Rize'ye gelmeye çalışıyorum. Ticarete atılmayı düşünüyorum. Karadeniz insanının mobilya zevkini de çok iyi biliyorum. Bu yoldan hareket ederek Ardeşen ilçesinde bir arkadaşım ile mobilya mağazası açmaya karar verdik” dedi.

Trabzon Aldora Bölge Bayii Erkan Barın ile bir süre sohbet eden Süleyman Yağcı, amacının sanat kadar ticarette de başarılı olmak olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız