1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Forum'dan alışveriş yapan kazandı
Forum'dan alışveriş yapan kazandı

Forum'dan alışveriş yapan kazandı

Her Gün 1 kişiye bin YTL kampanya talihlileri, 'Bin YTL'lik Bonus Kontör Card'larını Trabzon Forum Alışveriş'de düzenlenen törenle aldı.

A+A-

ERSEN KÜÇÜK
Forum Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin 15 Kasım- 7 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirdiği "Her Gün 1 Kişiye 1000 YTL" kampanyası sona erdi.

2 Ocak-30 Ocak 2009 tarihleri arasında Forum'da bulunan mağazalardan 1000 YTL alışveriş yapma imkanı kazanan 23 talihliye, Bonus Kontör Card'ları bugün düzenlenen törenle verildi.

Aynı gün içinde Forum'da bulunan üç farklı mağazadan 50 YTL ve üzeri alışverişler yapanların katıldığı kampanyaya ilgi büyük oldu.
23 asil, 22 yedek talihli kampanyaya katılan yüzlerce kişi arasından yapılan çekilişle belirlendi.

Bin YTL'lik Bonus Kontör Card'larını alan talihlilerin sevinci gözlerinden okunurken, her zaman olduğu gibi Forum Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nden alışveriş yapmayı sürdüreceklerini söylediler.

Öte yandan, anında kazan kampanyası sürüyor. Yılbaşı öncesi Forum'un gerçekleştirdiği "Anında Kazan" kampanyası ise 31 Aralık tarihine kadar sürüyor.

Forum'dan alışveriş yapan ziyaretçiler anında küçük ev aletleri kazanıyor. Kampanyayla, tek fişte 200-400 YTL, 401-700 YTL, 701-1000 YTL, 1001 YTL ve üzeri alışveriş yapanlar çekilişsiz kurasız Esse'den küçük ev aletleri kazanma şansı yakalıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum