1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Fragmanı bile yürekleri dağlamaya yetiyor!
Fragmanı bile yürekleri dağlamaya yetiyor!

Fragmanı bile yürekleri dağlamaya yetiyor!

Karadeniz’de çekimleri yapılan ve 27 Mart’ta vizyona girecek olan ‘Bizim Hikâye’ filmi için geri sayım başladı. İşte filmin ilk fragmanı:

A+A-

80 darbesinde inançları uğruna hüküm giydirilen, aileleri mağdur duruma düşürülenlerin öyküsü ‘Bizim Hikaye’ filmiyle beyazperdeye taşınıyor.

Yapımcılığını Alaaddin Film’in üstlendiği film 27 Mart’ta 300’den fazla sinema salonunda birden vizyona girecek.

bizimhikaye3.jpg

Film bu topraklarda yaşayan milyonları darbe günlerinin hüzün dolu gerçekleriyle yüzleştirecek.

bizimhikaye1.jpg

SİNOP, TRABZON VE RİZE’DE ÇEKİM YAPILDI
Çekimlerinin çoğu Sinop, Trabzon ve Rize’de yapılan film bazı sahneleri için İstanbul’un tarihi yarımadası da mekan olarak kullanıldı. Yönetmenliğini Yasin Uslu’nun üstlendiği film Cansel Elçin, Haluk Piyes, Sera Tokdemir, Naz Elmas, Burcu Kıratlı, İbrahim Kendirci, Çiğdem Batur, Şebnem Dilligil, Erdinç Gülener ve Ahmet Mekin gibi isimlerden oluşan güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Ön hazırlıkları 3 yıl süren filmin çekimleri ise 8 haftada tamamlandı. Karadeniz Bölgesi’nin doğal güzellikleriyle seyirciye görsel bir şölen sunacak film Mustafa Ceceli’nin bestelediği müzikleriyle kulaklara ve ruhlara da dokunacak.

bizimhikaye2.jpg

Bizim Hikaye (Sinopsis)
İsmail; yazdığı bir kitaptan dolayı 12 Eylül 1980 döneminde cezaevine düşer. Karısı Nimet hamiledir ve iki çocuğuyla dışarda ve kimsesiz kalmıştır. Üç sene sonra kocasının ölümü onu iyice yalnızlaştırır. Üç çocuğunu büyütür ve okutur. Avukat olan büyük oğlu Ahmet babasının haksız yere yattığını ve hiçbir suçu olmadığını söyleyerek dava açıp babasının günlüğünü alır ve iade-i itibar davası açar. Ahmet’in hayatını, yarınını belirleyecek olan bu davadır.
Artık günlük Ahmet’in elindedir. Babasının yaşadığı cezaevindeki üç seneyi onun gözünden yaşamaktadır.  Artık babası ona herkesten yakındır. Ahmet babasinin hakkı için mücadele ederken bugünler bütün aile için yaralarını iyileştirme zamanıdır.

bizimhikaye1.20150302143301.jpg

İŞTE FİLMİN FRAGMANI:

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum