1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Fransızlar’ın derdi neydi?
Fransızlar’ın derdi neydi?

Fransızlar’ın derdi neydi?

Trabzon'un Şekersu Yaylası'nda dün yaşanan helikopter kazası sonrasında kurtarılan 3 Fransız kayakçının basından kaçması kafaları karıştırdı.

A+A-

Fransızlar niye konuşmadı?
Trabzon'un Çaykara ilçesi Şekersu Yaylası'nda dün yaşanan helikopter kazası sonrasında kurtarılan 3 Fransız kayakçının (Anthony Nocellin, Laurent Cottez ve Clement İribarves) kazanın ülkelerinde duyulmaması ve kariyerlerinin zarar görmemesi için basına görüntü vermekten kaçınarak sert tavır almaları kafaları karıştırdı.
Amaç heliski sporu mu?
Çaykara ilçesinin yüksek kesimlerinde heliski sporu yapılabilecek alanları incelemek üzere Trabzon'a geldiklerini belirten Fransız kayakçıların, izinsiz olmaları ve sessiz-sedasız bir şekilde bu işi gerçekletirmeleri acaba bu bölgede başka niyetler mi var sorusunu akla getirdi
Bunlar pazarlamacı!
‘İki ay önce bu Fransız turistler bana geldiler, bu alanda kayak yapmak istediler. Ben doğal hayatın etkilenmemesi izin vermedim" diyen Uzungöl Belediye Başkanı Mehmet Nuri Alibeyoğlu; "Alternatif kayak sporu yapmak için kar kalitesini görüp pazarlamak istiyorlar. Yaptıkları yasal değil" dedi. (Karadeniz)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum