1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Fuhuş sektörüne büyük darbe
Fuhuş sektörüne büyük darbe

Fuhuş sektörüne büyük darbe

Son dönemlerde artan asayiş olaylarının sebebi olarak öne çıkan eğlence sektörüne üst üste yapılan operasyonlarla darbe vurulmaya başlandı.

A+A-

Trabzon'da fuhuş yaptıkları belirlenen 30 yabancı uyruklu hayat kadını, haklarında işlem yapılmak ve sınır dışı edilmek üzere Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.
Çömlekçi ve Değirmendere mahallerindeki otellerde yaşları 20-40 arasında değişen ve 12'si suçüstü olmak üzere toplam 30 yabancı uyruklu hayat kadını dün akşam düzenlenen operasyonla Trabzon Emeniyet Müdürlüğü binasına getirildi.

Trabzon Doğum Hastanesi'nde öğle saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilen çoğunluğu Rusya Federasyonu ve Gürcistan uyruklu 30 bayan, sınır dışı edilmek üzere Trabzon Emniyet Müdürlüğü Yabancı Şube Müdürlüğü'ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum