1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Funda, korku dolu o anları anlattı
Funda, korku dolu o anları anlattı

Funda, korku dolu o anları anlattı

Funda'nın Ovit'te yaşadıkları babasını 5 vakit namaza başlattı! Halil Bakırcı'nın kriz anındaki ilginç bir lafı Funda'nın babasını nasıl umutlandırdı?

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Ovit Dağı'nda çığ nedeniyle mahsur kalan midibüste 40 saat korku dolu anlar yaşayan Funda Fener, kurtarılma umutlarının bittiği sürede aklına ölüm ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun geldiğini söyledi.

Çığ altında kalan aracın içerisinde 40 saat korku dolu anlar geçiren, aç ve susuz kalan 19 yaşındaki Funda Fener, olay sırasında yaşadıklarını anlattı.

Fener, zaman geçtikçe umudunu yitirdiğini ve Muhsin Yazıcıoğlu gibi kurtarılamayarak öleceğini düşündüğünü belirterek, "Yaşadığımız korkudan zaten yemek aklımıza gelmedi. Ama çok üşüdük. Bizi çok ihmal ettiler. O çok sinirlerimizi bozdu. 'Bir saat, bir saat' dediler bir gün geçince umudumuz kırıldı. Bir ara bizim olayımızın Muhsin Yazıcıoğlu olayına döndüğünü düşündük. Komutan bizi arayıp koordinat istedi. Koordinatlarımızın bulunması için bir yere SMS attık. Buna rağmen koordinatların yanlış olduğunu, bizi bulamadıklarını söylediler. Bu tamamen umudumuzu kaybetmemize neden oldu. Böyle olunca Muhsin Yazıcıoğlu gibi olacağımızı düşündük. Bir müddet sonra bizi ölümün bulacağını düşündük, başka kimsenin bulamayacağını. Zaten bir çığ daha gelseydi bizi uçuruma yuvarlayacaktı" dedi.

Karayolları ekipleri tarafından ölüme terk edildiklerini öne süren Fener, mecbur kalmadıkça bir daha o yolu kullanmak istemediğini söyledi.
25395
Funda Fener'in babası Köksal Fener ise, kızına kavuştuktan sonra 5 vakit namaza başladığını ifade ederek, "Umudumu yitirmeye başlamıştım. Rize Belediye Başkanımız bana 'Ben deli. Benden delileri gönderdim oraya. Kızın yarın saat 10.00'da buradadır' dedi. Başkanımızın o sözleri bana yeniden umut verdi. Ve kızımı bana getirdiler. Onlara çok teşekkür ediyorum. Benim amcamın oğlu bana dedi ki; 'Senden bir ricam olacak. Funda'ya kavuşursan namaza başla'. Artık 5 vakit namazımı kılmaya çalışacağım" diye konuştu.

Anne Aysel Fener de, çok dua ettiğini belirterek, kızını kurtaranlara teşekkür etti. Funda'nın ailesine kavuştuğu anda yaşanan duygusal anlar ise, yakınları tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum