1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Gafur'un Çuval intikamı! VİDEO
Gafur'un Çuval intikamı! VİDEO

Gafur'un Çuval intikamı! VİDEO

Gaffur rolüyle fenomen olan oyuncu Peker Açıkalın, "Maskeli Beşler Irak"la yine çok konuşulacak. İşte filmin fragmanı. İZLE

A+A-

Sezonun en iddialı filmlerinden biri olarak gösterilen "Maskeli Beşler-Irak" önümüzdeki günlerde gösterime girecek. Filmin vurucu gücü, son üç ayın fenomen adamı Peker Açıkalın olacak. Açıkalın, filmin afişlerinde rol arkadaşlarından farklı gösterildi. Murat Aslan'ın yönettiği filmde Şafak Sezer, Cengiz Küçükayvaz, Melih Ekener ve Atilla Sarıhan, Erdal Tosun, Cezmi Baskın, Durul Bazan ve Tatlana Tsvikeviç rol aldılar. 
Çuval ile alay 
Türkiye'nin petrol sorununa el koyan beş kafadarın maceralarının hikâye edildiği filmde, komedi ve aksiyonun birlikte işlendi. İlk sırada ise Türk askerlerinin başına çuval geçirilmesi olayı geldi. 4 Temmuz 2003'de Irak'ın Süleymaniye kentinde yaklaşık 100 Amerikan askeri, 11 Türk subayının başlarına çuval geçirerek gözaltına almış, bu olay Türkiye'nin ABD ile küçük birkriz yaşamasına neden olmuştu. Filmin konusu kısaca şöyle: 
Irak'ı karıştırdılar 
Türkiye'nin, Kuzey Irak petrolleri üzerindeki hakkının yendiğine inanan Maskeli Beşler Çetesi, ABD'nin kontrolündeki bir petrol dağıtım tesisine operasyon düzenler. Komutan Bahattin (Açıkalın), tezcanlı Onbaşı Tezcan (Sezer), Onbaşı Kamil (Küçükayvaz), sakar Zeki (Ekener) ve takımın yeni üyesi Laz Recep (Sarıhan) baskınla tesisi ele geçirir ve ABD'li askerleri rehin alır. Ancak eylem krize yol açar. Yardımcısı Davi (Bazan) ile bölge ağasına (Baskın) kaçak yakıt üreten üç kağıtçı Peşto (Tosun) en fazla zarar gören kişi olarak iki taraf arasında gidip gelmektedir. Bu arada tezcanlı Onbaşı Tezcan'ın ABD'li Teğmen Angel'e (Tatyana Tsvikeviç) aşık olmasıyla işler iyice karışır.

İzlemek için Play> tuşlayın

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum