1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Gamze, göz yaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı
Gamze, göz yaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı

Gamze, göz yaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı

Fındıklı ilçesinde kadın cinayetine kurban giden Gamze Pala son yolculuğuna uğurlandı

A+A-

Rize’nin Fındıklı ilçesinde önceki akşam saplantılı aşığı tarafından çalıştığı öğretmenevinde boğazı kesilerek öldürülen Gamze Pala, bugün ilçe merkezinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

gamz4.jpg

Pala için bugün Fındıklı Merkez Camisi’nde öğle vakti sonrası sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde cenaze namazı kılındı.

gamz3.jpg

Cenaze namazına AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı, AK Parti İl Başkanı İshak Alim, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, aile fertleri, sevenleri ile arkadaşları katıldı.

gamz1.jpg

Pala’nın ablalarının cenazede güçlüklü ayakta durduğu gözlenirken, tabutunun üzerine sevenleri tarafından bir adet gül bırakıldı. Namazın ardından Gamze Pala, ilçe merkezindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

gamz2.jpg

Önceki gün akşam saatlerinde Rize’nin Fındıklı ilçesinde meydana gelen olayda 44 yaşındaki Gamze Pala, kendisine saplantılı olan 38 yaşındaki Savaş Dalançıkar tarafından çalıştığı Fındıklı Sabancı Öğretmenevi’nin lobisinde silahlı saldırıya uğradı.

Uzun süredir peşinde koştuğu ve bir türlü olumlu yanıt alamadığı kadını kafasına takan saplantılı aşık Dalançıkar, önce ateş ettiği ancak öldürmeyi başaramadığı kadının boğazını cebinden çıkardığı bıçakla kesti.

Olay sonrası Pala hayatını kaybederken, Dalançıkar polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak tutuklandı.
Savaş Dalançıkar’ın daha önceden de ilçede çeşitli kadınlara rahatsızlık verdiği ve bir iş yerinin bayan çalışanına sarkıntılık yaptığı için de iş yeri sahibi tarafından darp edildiği öğrenildi.

gamz7.jpg

gamz6.jpg

gamz5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız