1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Gamze Pala'nın öldürüldüğü öğretmenevinin kapısına çiçek bırakıldı
Gamze Pala'nın öldürüldüğü öğretmenevinin kapısına çiçek bırakıldı

Gamze Pala'nın öldürüldüğü öğretmenevinin kapısına çiçek bırakıldı

Rize’nin Fındıklı ilçesinde dün akşam saplantılı aşığı tarafından boğazı kesilerek öldürülen Gamze Pala’nın öldürüldüğü öğretmenevinin kapısına çiçek bırakıldı.

A+A-

Dün gece saatlerinde Rize’nin Fındıklı ilçesinde meydana gelen olayda 46 yaşındaki Gamze Pala, kendisine saplantılı olan 38 yaşındaki Savaş Dalançıkar tarafından çalıştığı Fındıklı Sabancı Öğretmenevi’nin lobisinde silahlı saldırıya uğradı.

Uzun süredir peşinde koştuğu ve bir türlü olumlu yanıt alamadığı kadını kafasına takan saplantılı aşık Dalançıkar, önce ateş ettiği ancak öldürmeyi başaramadığı kadının boğazını cebinden çıkardığı bıçakla kesti. Olay sonrası Pala hayatını kaybederken, Dalançıkar polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

cicek3-002.jpg

Olaya tepki gösteren Fındıklılı vatandaşlar Pala’nın öldürüldüğü öğretmenevinin kapısına çiçek bırakarak olayı protesto etti.

hndr.jpg

Fındıklı Kent Konseyi Başkanı Fatma Hanedar burada yaptığı konuşmada, bu olayın bir aşk değil sapıklık olduğunu dile getirerek “Kadının ne kadar değerli olduğunu vurgulayalım her yerde. Ne hakla bir insanın canına kıyabiliyorsun? Nasıl görüyorsun kendinde bu hakkı? Benim bildiği aşk insanı yaşatır, herkes de bunu böyle bilir, şiirlerde, hikayelerde böyle okuruz. Eğer bu aşk öldürdüyse, bu sapık bir düşüncedir. Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum, hepimizin başı sağolsun. Lütfen bir daha kadın ölecekse, herkes ölsün” ifadelerini kullandı.

cicek2-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum
İlgili Haberler