1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Gazeteci arkadaşları Telatar’ı 30. yılında unutmadı
Gazeteci arkadaşları Telatar’ı 30. yılında unutmadı

Gazeteci arkadaşları Telatar’ı 30. yılında unutmadı

Aktif gazetecilik hayatında 30. yılına ulaşan Rize Pazarlı basın mensubu Alihan Telatar, meslektaşları tarafından unutulmadı.

A+A-

Birçok ulusal ve bölgesel gazetenin yanı sıra televizyonlarda Çaykur Rizespor adına aranan yorumcusu Telatar açısından manevi açıdan çok önemli bir günde arkadaşları Rize Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde 30. yıl anısına etkinlik düzenledi.

alihan6.jpg

Toplantıya Rize Valilik Basın Müdürü Muhammet Kalyoncu, Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyeleri Yılmaz Zehiroğlu, İbrahim Tali, Habib Agun ve Serkan Karavin katıldı. Saffet Mete ise yoğun iş programı nedeniyle toplantıda yerini alamadı.

Telatar’a 30. yıl anısına arkadaşlarının yaptırdığı plaketi Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyesi Yılmaz Zehiroğlu takdim etti.

alihan5.jpg

Zehiroğlu, Telatar’a Çaykur Rizespor’un 30. yıl hediyesinin şampiyon olarak Süper Lig’e yükselmek olacağını söyledi.

Telatar, kendisine gösterilen yakın ilgi karşısında duygulu anlar yaşadı.

Hiçbir göreve paraşütle inmediğini ifade eden Telatar, “Tırnaklarımla kaza kaza bugünlere geldim. Çok güzel dostluklar edindim. Dostlukların yanında elbette beni boğmak bu sektörün dışına itmek isteyenler de oldu ama asla pes etmedim. Rize ve Rizespor’un güzelliklerini artırmak için pes etmeden Allah ömür verdikçe işime devam edeceğim.” dedi.

alihan4.jpg

30 yıllık görev süresinde, gazetecilik gücünü kullanarak kendisine çıkar sağlamadığını kaydeden Telatar, “Elbette bütün meslek yaşantım güzel geçmedi ama keşke dediğim hatalardan hep uzak durdum. Hep yanımda olan gazeteci dostlarım, okuyucularımız oldu. Onların gücü beni ayakta tuttu. İnanıyorum ki; Allah ömür verdikçe bir 30 yıl daha aynı yolda yürümeye devam edeceğim.” şeklinde konuştu.

Karavin de Çaykur Rizespor adına Telatar’a hediye takdiminde bulundu.

alihan2-001.jpg

alihan1-001.jpg

alihan3-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum