1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Gaziler Günü kutlanıyor
Gaziler Günü kutlanıyor

Gaziler Günü kutlanıyor

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

A+A-

Cengiz YILDIRIM
Pazar 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törene Kaymakam Mustafa Akın, İlçe Garnizon Komutanı Hava Üsteğmen İhsan Erdemir, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Erbaş, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akbulut, siyasi parti ve STK temsilcileri, kurum müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

gaz7-001.jpg

Atatürk Anıtına Kaymakam Akın, Garnizon Komutanı Hava Üsteğmen Kurteş ve Belediye Başkanı Basa’nın çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. 

gaz6-001.jpg

Sunuculuğunu Müftülük personeli Mustafa Bölükbaş’ın yaptığı programda günün anlam ve önemini belirten konuşmasını Jandarma Astsubay Kd. Çvş İlknur Akkuyu yaptı. Gün ile ilgili şiiri Hava Muhabere Astsubay Kd. Çvş Fatih Taşbaşı’nın okuması ile tören son buldu.

gaz5-002.jpg

gaz4-002.jpg

gaz3-004.jpg

gaz2-004.jpg

gaz1-006.jpg

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız